מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טלק בכפפותרוני11/04/2012
רופא השיניים שלי משתמש בכפפות המכילות טלק. בטיפולים הארוכים, אני יושב עם פה פתוח (אני נושם רב הזמן מהפה בגלל פוליפים באף). אני חושש שטלק עלול להגיע מהכפפות לדרכי הנשימה שלי. האם יש המלצה לרופאי השיניים שלא להשתמשד בכפפות עם טלק, בגלל הסכנה למחלות ממאירות מהטלק בריאות. האם כדאי להביא לידיעתו את הסכנה ולבקש ממנו להשתמש בכפפות אחרות,עדיין כל המרפאה היא אזור בו מפוזר טלק ובמכשירים. אודה לעצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלק בכפפות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו11/04/2012שלום,
קרוב לודאי שלא מדובר בכפפות עם טלק אלא כפפות עם אבקת לטקס. לטקס מסוכן רק למי שאלרגי אליו ואינו גורם למלחלות שטלק גורם. רופא השדיניים אמור לעבוד עם כפפות נטולות לטקס רק במטופלים הרגישים לחומר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הקופסא מצויין שיש בכפפות טלק
יונתן11/04/2012במהלך הפעמים שהייתי אצל רופא השיניים ראיתי את הקרטון ממנו הוא מוציא את הכפפות וכתוב שם שהן מכילות טלק.
האם יש המלצה כתובה/ או הנחייה באיזה מקום שאוכל להראות לו, אודה אם תכוון אותי, מכייון שהוא רופא מעולה ואני חושש מן הטלק. והייתי רוצה שהוא ישתמש בכפפות ללא הטלק.
מהי המלצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
על הקופסא מצויין שיש בכפפות טלק - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו12/04/2012הי,
הכי טוב שתעלה בפניו את חששותיך, תברר איתו האם באמת מדובר בטלק, ותבקש שלמען השקט הנפשי שלך יחליף לכפפות אחרות (ללא לטקס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)