תוצאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תוצאות
    גדי
    14/04/2012

קבלתי תוצאות של תפקודי ריאות שעשיתי.אני בן 35,אסמטי ,לא מעשן.מטופל בסטרואידים במשאף(ומרחיב סימפונות וכן תרופות לאלרגיה).
    מה פירוש התוצאות הללו.עשיתי בדיקות ריאות בעבר אבל לא זכור לי שבדקו כאלו דברים.מה מצבי מבחינת האסטמה?
    ETCO2-38
    EECO2-40
    MIP-51
    MEP-55
    MVV 40
    תודה
    רק הוסיף-החמצן היה תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/04/2012

שלום,
    אלו לא תפקודי ריאה שגרתיים. בבדיקות האלו נבדק כוח שרירי הנשימה ואורור הריאה. צריך לברר מה טווחי הנורמה במעבדה המבצעת אך נראה כי כוחות שרירי הנשימה ירודים במקצת, האוורור תקין. האם עלתה שאלה של חולשת שרירי הנשימה אצלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בהחלט

בנימין
    04/05/2012

אני בבירור בגלל שהתלוננתי על חולשה בנשימה ובכלל(עיפות,כבדות ברגלים ובידים..)
    אני מוגדר בד"כ כאסטמה בינונית שכן אני מטופל בפרדניזון הרבה פעמים כול שנה.
    מה מצבי דוקטור?האם האסטמה החמירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בהחלט - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/05/2012

שלום,
    אין לי אפשרות על סמך נתונים אלו לומר האם האסתמה החמירה. אם אכן קיימת חולשת שרירי הנשימה אז זהו נתון שאינו מתאים לאסתמה. עלייך לדון עם רוםפא הריאות שלך על הממצאים ובמידה ולא קיבלת תשובות מספקות באפשרותך לפנות לחוות דעת נוספת עם כל הבדיקות שבוצעו עד היום ורצוי העתק תפקודי ריאות וצילומי תיק המרפאה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו