מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול טורדני מזה כמה חודשיםלאה18/04/2012
חליתי בדלקת שקדים וקיבלתי רפאפן, כשסיימתי טיפול
התחלתי להשתעל (ואז סוף סוף) הוחלט שאקבל אוגמנטין (ברונכיט), סיימתי טיפול
המשכתי להשתעל וקיבלתי דוקסילין, טיפול באנילהציה ומשאף ושוב כלום לא עזר, השיעול מציק , אי אפשר לישון בלילה, חנק,
הלכתי לייעוץ אצל רופא ריאות שטען שללא ספק יש לי אסטמה זיהומית ונתן לי סטרואידים במשך חודש וחצי לקחתי אותם התנפחתי אבל חוץ מזה לא קרה כלום
ואז החליט אותו רופא ריאות לתת לי זריקה שעזרה לי לחזור למוטב למשך 3 שבועות (בערך) ושוב חזר השיעול הטורדני, כאילו שהאוויר שאותו אני נושמת לא נקי לגוף שלי.
חזרתי ביאושי לרופא המטפל והוא שלח אותי לבדיקות דם ו CT .
אני עדיין מחכה לתשובת הבדיקה.
שאלתי היא, איפה טועים הרופאים?
אולי השיעול שלי לא קשור בכלל למה שהם חושבים שיש לי?
אולי השיעול בא מבעיה אחרת בגוף.. מה עושים?
אבקש את עצתכם בבחירת כיוון טיפול.
המיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין18/04/2012קיימות סיבות רבות לשיעול כרוני . ניתן לחלקן לסיבות בדרכי אויר עליונות (כגון נזלת או רפלוקס) או תחתונות (מחלות סימפוניות כגון אסתמה , או מחלות כרוניות ברקמת ריאה).
אחרי אבחנה של מקור לשיעול כרוני יוחלט על טיפול - טיפול היעיל הוא בסיבת השיעול . בירור שיעול אמור להיות מנוהל ע"י רופא המטפל . לפי שיקול דעתו הוא יכול להפנות ליעוץ א.א.ג , רופא ריאות ובדיקות עזר לפי המלצתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)