שיעול טורדני מזה כמה חודשים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני מזה כמה חודשים
    לאה
    18/04/2012

חליתי בדלקת שקדים וקיבלתי רפאפן, כשסיימתי טיפול
    התחלתי להשתעל (ואז סוף סוף) הוחלט שאקבל אוגמנטין (ברונכיט), סיימתי טיפול
    המשכתי להשתעל וקיבלתי דוקסילין, טיפול באנילהציה ומשאף ושוב כלום לא עזר, השיעול מציק , אי אפשר לישון בלילה, חנק,
    הלכתי לייעוץ אצל רופא ריאות שטען שללא ספק יש לי אסטמה זיהומית ונתן לי סטרואידים במשך חודש וחצי לקחתי אותם התנפחתי אבל חוץ מזה לא קרה כלום
    ואז החליט אותו רופא ריאות לתת לי זריקה שעזרה לי לחזור למוטב למשך 3 שבועות (בערך) ושוב חזר השיעול הטורדני, כאילו שהאוויר שאותו אני נושמת לא נקי לגוף שלי.
    חזרתי ביאושי לרופא המטפל והוא שלח אותי לבדיקות דם ו CT .
    אני עדיין מחכה לתשובת הבדיקה.
    שאלתי היא, איפה טועים הרופאים?
    אולי השיעול שלי לא קשור בכלל למה שהם חושבים שיש לי?
    אולי השיעול בא מבעיה אחרת בגוף.. מה עושים?
    אבקש את עצתכם בבחירת כיוון טיפול.
    המיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    18/04/2012

קיימות סיבות רבות לשיעול כרוני . ניתן לחלקן לסיבות בדרכי אויר עליונות (כגון נזלת או רפלוקס) או תחתונות (מחלות סימפוניות כגון אסתמה , או מחלות כרוניות ברקמת ריאה).
    אחרי אבחנה של מקור לשיעול כרוני יוחלט על טיפול - טיפול היעיל הוא בסיבת השיעול . בירור שיעול אמור להיות מנוהל ע"י רופא המטפל . לפי שיקול דעתו הוא יכול להפנות ליעוץ א.א.ג , רופא ריאות ובדיקות עזר לפי המלצתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו