ריאות-נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ריאות-נשימה
    עידו
    16/02/2008

לד"ר שלום רב
    אני בן 24 בחור בריא בדרך כלל,לפני חצי שנה היה לי מחלה ויראלית שהתחילה מדלקת בסקנס קנה הנשימה,לאחר מכן חיידק ההילובקטר שעדיין קיים,ודלקות חוזרות ונשנות של הגרון.
    היו כאבים באזור הצלעות,וכאבים ישנם באזור של קנה הנשימה-וושט.
    הנשימה שלי נראת כבדה ואיטית וכאילו לא נכנס אוויר לגרון ולא יוצא ממנו.יש ליחה
    אני מקורר במשך שבוע ובמשך יומיים האחרונים היה חום ועדיין מרגיש את הקושי בנשימה
    אין לי חס וחלילה קושי בנשימה כמו של חולה אסתמה.אבל מרגיש שיש איזה שהוא קושי.

האם יש סיבה לדאוג? לפי התסמינים זה נראה כמו איזה מחלת ראות ?
    אני מנסה להרגיע את עצמי ולהגיד אם היה לך קושי הכי קטן של נשימה היית כבר מאושפז
    או מעולף והיית מרגיש את זה.אבל לא מצליח להרגיע כי מרגיש שהנשימה היא כבדה ואיטית
    ובקושי נכנס אוויר לגרון לפה והפה יבש גם ככה.
    אשמח לקבל תגובה
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריאות-נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/02/2008

תסמינים שייכים יותר לדרכי אויר עליונות (איזור גרון, אף וושט ). כדבר ראשון בדרך לסדר בעיה רצויה בדיקת רופא א.א.ג . סימנים אינם ספציפיים אך לפעמים אסתמה מתחילה בצורה לא קלאסית, כדי לשלול אפשרות הזאת ניתן לבצע בדיקת תפקודי ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו