הסבר לתוצאת CT חזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הסבר לתוצאת CT חזה
    חגית
    24/05/2012

הודגם עיבוי אינטרסטיציאלי קל בפסגת הריאה הימנית פחות מכך בשמאלית פרט לכך פרנכימת הריאה שמורה,העץ הברונכיאלי הראשי פתוח.ללא לימפאדנופתיה מדיאסטינלית או אקסילרית. מה פירוש ולמה יכול להתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבר לתוצאת CT חזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר לתוצאת CT חזה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/05/2012

שלום,
    אלו ממצאים לא ספציפיים שיכולים להתאים למספר סיבות, בעקרן דלקתיות. יש לבחון את הצילומים בקונטקסט הקליני (מה התלונות. מה סיבת הצילום) ולא רק לכשעצמם. התייעצי עם הרופא שהפנמה אותך לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חגית
    03/06/2012

הבדיקה בוצעה משום שחליתי בסרטן השחלות. לפי הבדיקה אין עדות להישנות המחלה והממצאים בריאות קצת הפתיעו אותי. למרות שמפעם לפעם מופיע לי שיעול פרודוקטיבי ללא שום קשר להצטננות. האם יש לבדוק זאת או להתעלם מהממצא בריאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    03/06/2012

לא נראה שיש לעשות משהו כרגע אך הרופא שלך צריך לזכור הממצא ואולי להתייחס בעתיד אם תופענה תלונות.
    בריאות שלמה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

חגית
    04/06/2012

אם לא הייתי חולה היתה משמעות לממצא הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו