מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסתמה וכאבי בטןלימור08/06/2012
שלום, אני בת 35 לפני שנה חליתי בדלקת ריאות אאוזונופילית ובחדשים האחרונים יש גם קוצר נשימה יומיומי.אני מטופלת בפרדניזון וסימביקורט.
בשבועיים האחרונים היו לי כאבי בטן בבטן העליונה מאוד מאוד חזקים, זה קרה 4 פעמים בהתקפים שנגמרו אחרי שעה ובפעם האחרונה זה נמשך כמה שעות שממש אי אפשר לתפקד מרוב כאבים עזים, באותו התקף של כאבי בטן סבלתי גם מקוצר נשימה קשה והגעתי למיון בקושי נושמת (סטורציה 82%).
מאז ההתקף המשולב הכאבי בטן לא חזרו.
עשיתי בדיקות דם ונשיפה והתוצאות הראו שאין לי חיידק בכיבה, הכל תקין למעט אאזונופילים גבוהים ו-(Amylase (B 1 (הערכים הם 158 כשהגבול העליון הוא 100).
האם יש קשר בין מערכת העיכול לנשימה? ממה יכולים להיות כאבי הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה וכאבי בטן - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו10/06/2012שלום,
לא חייב להיות קשר אך קשר כזה יתכן פוטנציאלית אם מצד אחד יש דלקת של הריאה (אאוזינופילית למשל) עם גרוי של קרום הריאה , כאב שעלול להקרין לבטן עליונה בעקר בנשימה עמוקה או שדלקת הריאות האאוזינופילית היא חלק מסינדרום של היפראאוזינופיליה שאז תסנינים אאוזינופילייים מערבים גם את מערכת העכול. התיעצי עם הרופאים המטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)