הדמיה מתאימה לסרעפת או עצב פרני

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הדמיה מתאימה לסרעפת או עצב פרני
    מיקי
    12/06/2012

שלום רב,
    אני בת 29 עברתי השנה: ניתוח אנדומטריוזיס באגן לציסטות ובנוסף ביופסיה לציסטות בגרון (בתשובת ביופסיה "מתאים לפיברומות) יש אחת על וריד בקיר של הלוע. סובלת מכאבי שריפה והתכווצויות בצוואר - צלע - שכם ימין כחצי שנה. לפעמים יש לי מחנק בגרון וכאב בצוואר מקדימה. התכתבתי עם מומחה מחול לאנדומטריוזיס שטען שיכול להיות שיש לי DIAPHRAGMATIC ENDOMETRIOSIS ושהכאבים הם בגלל גירוי של העצב הפרני - התכתבתי עם בנות שעברו ניתוח בסרעפת גם . בארץ לא עושים לפרוסקופיה אבחנתית בטן עליונה לאנדומטריוזיס- זה נחשב נדיר ומאוד לא שכיח. כשהיו לי התקפים קשים בשכם וצרחתי נתנו לי פרקוסט שלא עזר ובלסוף שלחו אותי לסיטי ריאות כדי לשלול PNEUMATOREX- רופא האנדו שלח למומחה ריאות שיראה (נראה לי שגם הוא חשד במה שהרופא מחול חושד) אני עשיתי יותר מדי סיטי שלא מרצוני השנה באשפוזים ולא רוצה עוד קרינה בבקשה איזה סוג אם אר איי אפשר לעשות כדי לשלול גירוי עצב פרני או סרעפת? אין לי כסף לחול ואין לי כח לסבול- תודה רבה לתשומת הלב - מיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    13/06/2012

בנוגע לבירור בבטן עליונה ואיזור הסרעפת , יש להפנות שאלה לכירורג או גסטרואנטרולוג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו