מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הדמיה מתאימה לסרעפת או עצב פרנימיקי12/06/2012
שלום רב,
אני בת 29 עברתי השנה: ניתוח אנדומטריוזיס באגן לציסטות ובנוסף ביופסיה לציסטות בגרון (בתשובת ביופסיה "מתאים לפיברומות) יש אחת על וריד בקיר של הלוע. סובלת מכאבי שריפה והתכווצויות בצוואר - צלע - שכם ימין כחצי שנה. לפעמים יש לי מחנק בגרון וכאב בצוואר מקדימה. התכתבתי עם מומחה מחול לאנדומטריוזיס שטען שיכול להיות שיש לי DIAPHRAGMATIC ENDOMETRIOSIS ושהכאבים הם בגלל גירוי של העצב הפרני - התכתבתי עם בנות שעברו ניתוח בסרעפת גם . בארץ לא עושים לפרוסקופיה אבחנתית בטן עליונה לאנדומטריוזיס- זה נחשב נדיר ומאוד לא שכיח. כשהיו לי התקפים קשים בשכם וצרחתי נתנו לי פרקוסט שלא עזר ובלסוף שלחו אותי לסיטי ריאות כדי לשלול PNEUMATOREX- רופא האנדו שלח למומחה ריאות שיראה (נראה לי שגם הוא חשד במה שהרופא מחול חושד) אני עשיתי יותר מדי סיטי שלא מרצוני השנה באשפוזים ולא רוצה עוד קרינה בבקשה איזה סוג אם אר איי אפשר לעשות כדי לשלול גירוי עצב פרני או סרעפת? אין לי כסף לחול ואין לי כח לסבול- תודה רבה לתשומת הלב - מיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין13/06/2012בנוגע לבירור בבטן עליונה ואיזור הסרעפת , יש להפנות שאלה לכירורג או גסטרואנטרולוג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)