מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות ד"ריוסי20/06/2012
שלום רב ד"ר!
אני סובל מאסתמה כבר המון שנים(מילדות), בזמן האחרון אני מרגיש שאני מקבל התקפי אסתמה בעוצמה בתדירות הרבה יותר גבוהה וזה מלווה בסחרחורות ואפילו בחילות....
כשאני צובע אני מקבל התקפי אסתמה
כשאני נוגע בסולר/ספיריט/טרמפנטין
כשאני נחשף למחסנים וכל האבק...
האם תתכן שבעקבות כל הדומאות שציינתי אקבל אתקפי אסתמה?
האם צבע/צביעה גורמת לאסתמה?
אבק?מחסנים
חשיפה לחומרים כמו דבק מגע/סולר/ספיריט/אציטון/טרמפניטין?
האם יש בדיקה חד משעמית להוכיח/להפריך מצבים שכאלו?
או שפשוט להמנע מכל זה?
אין לי מושג אם אני רגיש לכל הדברים האלו או שזה פשוט מחמיר תאסתמה...
אלו עוד מצבים/דוגמאות גורמות לסתמה?זה יכול לגרום לסחרחורות?הקאות ובחילות?
איזה רופא מתעסק עם הטיפול בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין24/06/2012אסתמה היא מחלה סימפונית מתאפיינת בדלקת כרונית בעץ הסימפונות עם תגובות לגירוים שונים (חלקם ספציפיים וחלקם לא) . ביטוי של התקפי אסתמה ע"י שיעול תורדני, קשיי הנשיהמ וציפצופים.
כל חשיפות שצויינו כאן יכולות להיות סיבות להתקפי אסתמה. מבחינה מעשית למנע מחשיפות הנ"ל הינו דבר הפשות ביותר. לגבי אסתמה - מומלץ לפנות לבדיקת רופא ריאות + ביצוע תפקודי ריאות , לצורך החלטה על המשך טיפול במחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)