ציסטה בצילום ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ציסטה בצילום ריאות
    מיה
    19/02/2008

שלום רב,
    לאחר רנטגן ריאות שמצא ממצא חשוד, נשלחתי ל-CT ריאות. בצילום נמצא מבנה ציסטי סובפליאורלי ב-LLL. גודל 10X17 מ"מ. אין עדות לממצא גושי. אני מרגישה מצויין ואני רצה באופן קבוע. האם עלי לעבור ניתוח? האם ניתן לחיות עם ציסטה? מה השפעת הציסטה על הבריאות?
    תודה מראש
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בצילום ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא בצילום חזה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/02/2008

לצורך החלטה על המשך טיפול יש לראות CT חזה . זה וגם נתונים קליניים אחרים יכתיבו המשך הטיפול. בולה ריאתית או ציסטה רגילה ללא תלונות קליניות לא עושה סימפטומים בדרך כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CT חזה בוצע

מיה
    19/02/2008

תודה, אבל הבהרה נוספת - הממצא שתיארתי הוא מצילום ה-CT. בצילום הרנטגן רק ציינו ממצא חשוד. האם לרופא הריאות יהיה צורך בצילום ה-CT עצמו? כי כרגע יש לי רק את התשובה המודפסת של ה-CT.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, חשוב לראות צילומים

ד``ר דניאל סטרובין
    19/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו