מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות בנוגע למחלה.גבריאל03/07/2012
הובחנה אצלי אסתמה בגיל שש בערך.ומאז אני לוקח פעמיים ביום בודיקורט , וונטולין למקרים בהם יש לי התקפים. (כיום אני בן 19)
אף פעם לא הבנתי באמת מה תקפידו של הבודיקורט ,אז אם תאכל להסביר לי על כך אני אשמח. אני לוקח שנים תרופה בלי להבין מה היא עושה.
ושאלה נוספת. בזמן האחרון יש לי מין התקפי ליחה . או צפצופים ,אין לי באמת מושג מזה. כשאני נושם עמוק יש מן רעש כזה של צפצוף ,או בועות ויש לי שיעול..כאילו אני משחרר ליחה. זה לא קורה לי כל הזמן ,אלא זה בא בהתקפים לפעמים..זה התקף אסתמה? כי אני רגיל לצורה הרגילה של ההתקף של הקוצר נשימה והיובש בפה.
אשמח לתשובה :) יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות בנוגע למחלה. - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו03/07/2012שלום,
בודיקורט הוא תכשיר סטרואידי (בודזונייד) הניתן בשאיפה. תפקידו לדכא את התהליך הדלקתי שבבסיס האסתמה וכך למנוע החרפות.
לגבי יתר שאלותיך עלייך לפנות לבדיקת רופא וגם לבצע תפקוד ריאה (ספירומטריה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)