מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת ריאותאריק10/07/2012
שלום דוקטור אני בן 39,בגיל שלושים התחילה לי אלרגיה לאקרדית אבק לאחר מכן פחתחתי אסטמה קלה יש לציין שעד היום אני לא לוקח שום משאף או אבקה היו תקופות שכן לקחתי אבל כיום נשימה תקינה.
לפני שנה וחצי הייתה לי שפעת שהסתבכה לדלקת ריאות ולפניי 4 חודשים גם כן הייתה שפעת שבסופו של דבר לפי הרדיולוג ישנו תסנין למרות שהרופאת משפחה טענה שלפי התצלום זהו רק ברונכיט.
לפני שבועיים פניתי לרופא ריאות לבדיקה שגרתית והוא טוען שאני צריך לעבור CT ריאות האם זה חיוני , אני ממש לא מתלהב מכל הקרינה הזאת מה דעתך? ועוד שאלה מה הוא בעצם רוצה לראות התצלום CT? והאם אני צריך לחשוש בחורף הקרוב מעוד דלקת ריאות זה כבר מתחיל להפחיד אותי האם לבקש חיסון לשפעת וחיסון לדלקת ריאות מה דעתך עליי לעשות וכיצד לנהוג? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין11/07/2012במידה וקיימים ממצאים בצילום חזה שאינם ברורים או נשארים זמן ממושך , ישנה התוויה לבצע CT חזה : כדי לראות טוב יותר אנטומיה בבית החזה. במידה וקיים סיפור של זיהומים חוזרים בדרכי אויר , קודם כל רצוי לברר מה הסיבה לכך: פטולוגיה כרונית בדרכי אויר עליונות, תחתונות או פגם במערכת חיסון.
בכל מקרה מומלץ לבצע חיסון נגד שפעת וגם חיסון PNEUMOVAX (הינו חיסון נגד דלקת ריאות של חיידק פנאומוקוקוס בלבד, אין חיסון לשאר חיידקים שיכולים לגרום לדלקת ריאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)