הרגשת בועות בריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הרגשת בועות בריאות
    אברהם
    11/07/2012

שלום רב,אני בן 60,מעשן כבד בעבר,(ומזה כחודש לא מעשן), אובחנתי לפני כ-10 שנים כחולה copd , ואני מטופל מאז בסרטייד דיסקוס, שאלתי היא- תופעת בועות בלי הפסקה, שאני מרגיש בריאות, ולא במאמץ ,אלא דווקא במנוחה או בנהיגה ,וזה התחיל מזמן גילוי המחלה,בדיקת צילום ריאות לפני כחצי שנה הראתה שהכל תקין, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת בועות בריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    11/07/2012

אבקש להסביר מה אתה מרגיש בדיוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט להרגשה

אברהם
    12/07/2012

אנסה להסביר-תדמו בטן מקרקרת מגזים,אבל בריאות,דבר נוסף שהתקפי הבועות מתרחשים כמעט כל היום בימים חמים יותר, ומיקומם בכל מקרה לא בגב אלא מקדימה בחזה,תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    12/07/2012

תופעות שצויינו כאן אינן ספציפיות ולא שייכות לפטולוגיה מסוימת כלשהיא. במידה ותלונות האלה חוזרות על עצמן, יש לפנות לבדיקה אצל רופא ריאות , רצוי להביא כל חומר רפואי רלוונטי למקרה (כגון: תוצאות תפקודי ריאות, צילומי בית חזה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו