קוצר נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קוצר נשימה
    אתל
    12/07/2012

לפני כחודשיים קיבלתי ברונכיט קשה . קיבלתי טיפול תרופתי כולל משאף, אנלהציה , אנטיביוטיקה. קוצר הנשימה היה כחודש וחצי. השבוע שוב חזר ההתקף בצורה קשה. אחרי 3 ימים של משאף קיבלתי שוב אנלהציה,פרדניזון, משאף. אני מרגישה נפוחה מהסטריואידים מהפעם הוקדמת. שאלתי היא האם אפשר לקבל בגיל 49 אסתמה /ברונכיט שהיא קבועה. מימיי לא עישנתי, אני לא נמצאת בחברת אנשים מעשנים.לפני שנתיים (בעקבות מותה של אימי) התחיל לי שיעול טורדני. ערכתי בדיקות אלרגיה ולא נמצאו אלרגנים. ביקשתי הפנייה לרופא ריאות. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצר נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/07/2012

אסתמה יכולה להתחיל בכל גיל, למרות שתחילת מחלה בגיל מבוגר מ30-40 הינו דבר נדיר יחסית. לפי תאור תסמינים קיימת אפשרות למחלה ריאתית חריפה או כרונית , לכן מומלץ להגיע ליעוץ אצל רופא ריאות. יש להביא חומר רלוונטי , קודם כל תפקודי ריאות וצילומי חזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו