מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיגריה אלקטרוניתיוסי12/07/2012
שלום,
מזה 3 חודשים הנני מעשן סיגריה אלקטרונית מסוג EGO T בה ממלאים נוזל בטעם סיגריה ובעצם מעשנים אדים של אותו נוזל. זאת לאחר 10 שנים בהם הייתי מעשן קופסת סיגריות ביום.
שאלתי היא האם הסיגריה האלקטרונית יכולה לגרום לבצקת ריאות כתוצאה מהאדים אותם אני שואף?
האם ידוע לך על נזקים שיכולה לגרום הסיגריה האלקטרונית אשר מהווה כרגע תחליף טוב עבורי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין14/07/2012שיטת גמילה מעישון ע,י "סיגריה אלקטרונית" הינה חדשה יחסית. אין עדיין מספיק נתונים על תופעות לוואי או נזקים ארוכי טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזקים לריאות מאידוי
שי24/10/2012שלום רב,
ברצוני לברר, האם ידועים מקרים בהם נוצר נזק עקב שאיפת אדים לעיתים תכופות?
האם נרשמו מקרים של חולים שטופלו עקב הצטברות נוזל בריאות ו/או נגרמה להם בצקת בריאות עקב שאיפת אדים תכופה?
לצורך העניין,
מדובר על אדים המופקים מגליצרין צמחי ו/או פרופילן גליקול.
כמות האידוי היא כ-3 מ"ל ביום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שכן
רונה30/07/2012תראה יש בתוך סיגריה אלקטרונית חומרים, זה ברור, אם הם רעילים עדיין אין הוכחה לכך אבל אין הוכחה שהם גם לא רעילים, מה שמשאיר אותך עם סיכוי של חמישים חמישים, תוסיף לזה שיש סיכוי גבוה יותר שכל חומר כלשהו שנכנס לך לגוף, גם אם זה תרופה כמו אקמול, מזיק במידה מסויימת. אז עכשיו אתה על שבעים שלושים?
ואי נט פרסמו מאמר שאומר שזה כן מסוכן , מצד שני אתרים שמוכרים סיגריות אלקטרוניות מראים את כל האישורים שיש שזה לא מסוכן, ועולה השאלה אם משרד הבריאות בארה"ב לדוגמא מצהיר שזה מסוכן, אז למה הוא מאשר את הסיגריות הרגילות? הן בטח לא בריאות וזה ידוע. יש פה משהו מוזר שיכול להיות קשור לבעלי שליטה בענף הטבק, ז"א יש פה עניין של המון כסף ואולי עדיף להדחיק את העניין של הסיגריות האלקטרוניות הצידה גם אם הן בריאות שזה גם יכול להיות!
מבלבל מאוד נכון? אותי לפחות כן.
שורה תחתונה, אני פשוט מעדיפה להמליץ לא לעשן לא אף אחד מהם, זה הימור של 100 אחוז לטובת הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגמלתי מעישון
אביאל04/08/2012אני חייב להוסיף ולציין שאני נגמלתי מסיגריות לחלוטין !
כבר 6 חודשים שאני לא נוגע בסיגריה בזכות הסיגריה האלקטרונית.
סיגריה אלקטרונית זה מוצר שפשוט עזר לי להיגמל, אז מבחינתי לא כזה אכפת לי מה יש בפנים בעיקר שאני לא מעשן היום כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד ממליצה! בחום !
ליאת17/08/2012היי
שלום לכולם
אני מעשנת במשך שנים מרלבורו וסוף סוף מצאתי את הפתרון המושלם! הסיגריה האלקטרונית הזאת עזרה לי נורא. גם יותר טעימה וגם יש לי אפשרות להוריד את רמת הניקוטין בהדרגה.
קניתי את הקיט סיגריה כפולה של חברת ego ce4 שמצאתי
הכי זול בחנות ספורטישופ (שהתייחסו ממש נחמד ונתנו שירות מעולה!)
אני מערבבת שני בקבוקוני טעם גם 0.12 ו 0.6 יחדיו כדי לקבל 0.9 שזה מינון יותר נמוך ממה שהתרגלתי עליו לאחר המעבר ל 12.
אני מאוד ממליצה לכל מי שלא עבר לסיגריה אלקטרונית לעשות זאת במהרה! שווה ביותר! כשאני יוצאת אין שום ריח מסריח
וגם האפשרות להוריד את רמת הניקוטין פשוט נפלא!
שיהיה שבת שלום חברים! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כתבה עליהם - האישורים מזויפים
שי11/10/2012גם אני רכשתי את הסיגריה טאקו במחיר דומה
ורציתי לחזק את מה שרשמתה עליהם
יש עוד כתבה מערוץ 2, בכתבה זו מתברר שהאישורים מהם מראים באתר שלהם לא אמיתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה ערפילית מוזרה מסיגריה אלק'
אבי08/11/2012שלום,
מבקש את עצת הרופאים, אני מנסה להגמל מסיגריות בעזרת הסיגריה
האלקטרונית אך חווה מעין הרגשה של חוסר יכולת להתרכז וערפל .
באנגלית התחושה נקראת BRAIN FOG , ניסיתי כל מיני וריאציות של נוזלים
כמובן מהחברות המוכרות והידועות עם הרכבים שונים, עם ניקוטין ובלי ניקוטין (את אותן נוזלים אידו חבריי ללא כל תופעה)
אך עדיין נתקל באותה תחושה לאחר מספר קטן של שאיפות.
האם יש למישהו רעיון למה התופעה נגרמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)