קשיי נשימה, כאבים בחזה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה, כאבים בחזה
    עינב
    21/08/2012

שלום,
    ביום ראשון פניתי לרופאה פנימית עקב קשיי נשימה (אני מרגישה שלא מגיע אליי אוויר אם אני נושמת בצורה רגילה, ומדי פעם חייבת לעצור לשאוף נשימה ממש עמוקה כי אחרת אני מרגישה מחנק) ולחץ תמידי באזור החזה (שמחמיר עם הנשימות והרבה פעמים מונע ממני לקחת נשימה עמוקה אלא אם אני משנה לחלוטין את הזווית של הגוף שלי וממש מתאמצת)...
    היא בדקה אותי פיזית ועקב שהגבתי ללחץ באזור הצלעות (בצד שמאל בחלק היותר תחתון של הצלעות) בכאב היא החליטה שזה משהו שקשור לסחוס (בהתחלה אמרה דלקת, לא ממש הבנתי על מה היא מדברת) ורשמה לי משככי כאבים סטנדרטיים (Etopan) אבל כן שלחה אותי לא.ק.ג וצילום חזה בשביל לשלול בעיות לב..
    הא.ק.ג הראה שהכל תקין אבל בצלום החזה יש "הדגשה קלה של הציור האינטרסטיציאלי"
    אני חייבת להדגיש שאני לא מעשנת, לא שותה ואין לי אסתמה (לפחות לא אובחנה...) ואני אדם די בריא באופן כללי.
    היום חזרתי אחרי שהתחילו לי דקירות חזקות בחזה באזור שהיא מצאה את הבעיה, קשיי הנשימה החמירו וכמעט התעלפתי מחוסר אוויר במקלחת אתמול בלילה. הדקירות באות והולכות ובעיקר קורות בצד שמאל של החזה.
    היא רשמה לי עוד סוג של משככי כאבים ואמרה לי שזה סתם כאב חיצוני...

את הקשיים הרגשתי מיום חמישי האחרון ומרגיש לי שהם מחמירים, זה למה פניתי לרופאה.
    אני אשמח לדעה נוספת

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה, כאבים בחזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    22/08/2012

תלונות אינן ספציפיות, כל פטולוגיה בדופן בית החזה, במיצר , מעטפת הריאה יכולה לגרום לכאבים מסוג זה. במידה ובירור ראשוני היה תקין אך תלונות מחמירות עם טיפול אנלגטי, יש לפנות שוב לרופא המטפל - כדי לשקול בירור נוסף . בירור נוסף מכוון לפי סיפור המטופל וממצאים בבדיקה גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו