טיפול בהריון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• טיפול בהריון
    שירה
    22/08/2012

היי
    לפני כשבועיים התחיל לי שיעול, יחד עם בעלי והילדה (בת שנתיים), חשוב לציין שלבעלי השיעול עבר לילדה יש מידי פעם אבל לא משהו היסטרי. אני בהריון שבוע 22 והשיעול והליחה רק התגברו. בעברי יש אסטמה קלה היו לי התקפים עד כיתה ו' בערך ובצבא בטירונות הייתי באוהלים במדבר והם חזרו לאחר מאמץ גופני משותף לסופות חול. אבל מאז כלום. בכל מקרה יחד עם השיעול והליחה יש גם קושי בנשימה וכשהייתי אצל רופא המשפחה הוא שמע צפצופים וחיחורים ואמר שבגלל הרקע שלי זה כנראה ברונכיט אסמטית. קיבלתי ונטולין ואנטיביוטיקה אמוקסיקלב 875 מ"ג. אחרי יומיים המצב הנשימתי שלי החמיר וחזרתי לרופא והוא הוסיף לי משאף סימביקורט טורבוהלר 160/4.5 פעמיים ביום. יש שיפור בזמן הקרוב יחסית לשאיפה אבל אחרי כמה שעות הקשיים בנשימה והשיעול עם הליחה חוזרים. במשך היום זה עוד פחות נורא אבל להתעורר ב אמצע הלילה/לפנות בוקר עם שיעול שממש מזכיר התקף אסטמה זה די מלחיץ. השאלה שלי היא בעצם האם יש צורך להיבדק שוב או שלוקח זמן עד שהטיפול ממש משפיע?
    תודה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהריון - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/08/2012

שלום,

בודאי שעלייך להבדק על ידי רופא ריאות, כולל ביצוע בדיקת תפקודי ריאה, בכדי לדייק באבחנה, להעריך את חומרת הבעייה וגם להיות מבחינה ריאתית בביקורת תקופתית לכל אורך ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו