תשובה בעברית.

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תשובה בעברית.
    גבאי פנינה
    12/10/2012

שלום לכם.
    הצטננתי לפני 5 ימים ומאז הופיע שיעול בעיקר בשכיבה.בתחילה זה היה שעול רטוב וביממה האחרונה השיעול יבש וטורדני מאד.הבוקר פניתי לרופא משפחה שהפנה אותי לצילום חזה.וזאת התשובה תסנין ב RML .ללא עדות לתפליט.צל הלב אינו מוגדל.
    מה זה אומר?
    לפי המלצתו של הרופא אני לוקחת סירופ שיעולית.האם להתחיל באנטיביוטיקה?לצין שאני מעשנת כבדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה בעברית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/10/2012

ממצא שתואר בצילום חזה יכול להיות תהליך דלקתי זיהומי או לא זיהומי , שינוים צלקתיים ישנים או תהליך פטולוגי אחר. לרופא המטפל על סמך נתונים קליניים (סיפור המטופל וממצאים בבדיקה גופנית ותוצאות בדיקות עזר אחרות , אם יש) להחליט האם ישנה סבירות גבוהה לדלקת ריאות - אז יש מקום לטיפול אנטיביוטי. במידה ואבחנה אינה וודאית בשלב זה, ניתן לבצע בדיקות עזר נוספות , כדי להגיע לאבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גבאי פנינה
    16/10/2012

תודה רבה על התשובה.זה קרוב לודאי תהליך דלקתי ורופא המשפחה נתן לי אנטיביוטיקה,המצב משתפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו