עשן סיגריות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• עשן סיגריות
    שבי
    16/10/2012

אני חולה בCOPD ובסינוסטיס כרוני,שאני נחשף לעשן סיגריות אני חוטף למחרת נזלת צהובה,ירוקה במערכת הנשימה,כאבי ראש,צמרורות קור ועוד.
    השאלה 1.ממה נגרם לי המחלות הנ"ל,מCOPD'או ממערכת האף.(החשיפה לסיגריות)
    2.לאחר החשיפה לעשן סיגריות זה ,חיידקי או משהו אחר,כי ניסיתי ללא אנטיביוטיקה ולא עוזר,ורק אנטיביוטיקה אני מצליח לצאת מהמחלות הנ"ל.
    אשמח לקבל תשובה,ומה הטיפול המונע?
    תודה על השירות הנפלא שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשן סיגריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    16/10/2012

ברוב המקרים COPD נגרמת מעישון סיגריות. במקרים נוספים מחלה יכולה להתפתח בעקבות חשיפה לעשן, גזים ו/או אבק מזיק במסגרת תעסוקתית. לגבי טיפול במחלה ריאתית, מומלץ לבצע תפקודי ריאות, צילום חזה ולהגיע לבדיקה ויעוץ אצל רופא ריאות .
    סינוסיטיס אינה קשורה באופן ישיר לCOPD . לגבי סיבת סינוסיטיס במקרה הפרטני, ניתן לברר זאת אצל רופא א.א.ג המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשן סיגריות

שבי
    16/10/2012

האם אריוס אנטי עשן סיגריות למחלת COPD.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/10/2012

אאריוס הינה תרופה אנטיאלרגית. אין לה השפעה ישירה על עישון ו/או מחלת COPD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו