זמן השפעה של סרטייד

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• זמן השפעה של סרטייד
    ירון
    16/10/2012

שלום,
    אני בן 34. אובחנתי לאחרונה כאסמטי וכן כאלרגי. בחודשיים האחרונים (לאחר מחלה וירלית שכללה צרידות למשך כמה ימים) התחלתי להרגיש מעין גירוי בדרכי הנשימה , ואני מידי פעם נושף אוויר בעוצמה דרך האף כדי "לנקות" את קנה הנשימה, ואז אני שומע/מרגיש מעין פצפוצים קלים במרכז בית החזה בחלק העליון. כמעט ואין הוצאת ליחה - רק כמות מזערית מידי פעם וגם אז התחושה שזה מגיע מהחלק העליון של הגרון באמצעות כחכוח ולא שיעול. הלכתי לרופא והוא נתן לי סרטייד 50/250 פעמיים ביום למשך חודש לפחות. התחלתי לקחת לפני כמה ימים ויש תחושת הקלה מסויימת, אך עדיין כשאני נושף כאמור יש את התחושה המתוארת לעייל.
    שאלתי היא לאחר כמה זמן ש טיפול כזה התחושה הזו אמורה לחלוף, והאם ישנו טיפול אחר יעיל יותר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן השפעה של סרטייד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    16/10/2012

במידה ותסמינים נגרמים בשל מחלה ריאתית (אסתמה), הטבה משימוש במשאף משולב יכולה להיות בין מספר ימים עד מספר שבועות. הטבה מיטבית בכל מקרה פרטני יכולה להיות אחרי זמן שונה. בחולי אסתמה שיפור מהיר אינה המטרה עיקרית, חשוב גם לשמור על אותו שיפור עם טיפול קבוע שניתן לפי שיקול של רופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו