טיפול במונטלוקאסט לילד בן 3

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• טיפול במונטלוקאסט לילד בן 3
    לירון
    20/10/2012

היי לפני חודש וחצי בערך לקחתי את בני למעבדת שינה אשר תוצאותיה היו מרגיעות לעומת מה שכבר הלחיצו אותי בעבר בנוגע לילד עצמו אם זה אנשים שבהחלט לא מבינים שום דבר ולהפך אם זה רופאים שכול מה שרק היה להם להגיד זה ניתוח ניתוח ניתוח ...בבדיקה מעבדת שינה לא נמצאה הפרעה נשימה חסימתית משמעותית בשינה והמליצו לי טיפול בסינגולאייר ופליקסונאז למשך 3 חודשים . באמת קניתי את התרופות קבלתי את המונטלוקאסט ל -14 ימים ופליקסונז ל30 יום . רציתי לציין גם שהילד נושם דרך הפה ושיש לו שקדים ומוגדלים ושקד 3 עכשיו השאלות שלי הם כאלה
    1. האם הטיפול שניתן באמת יעזור לו או שכדאי לוותר עליו ?
    2. איך אני אמורה לתת לו את הכדור בכול זאת זה ילד בן 3 ואין סירופ מה שעוד יותר תמוה בעייני באיזה דרך אני יכולה לתת לו את הכדור ???
    3. האם באיזה שלב בחיים השקדים שלו יקטנו ויתפסו את מקומם הנכון או שאין דבר כזה וחייבים לנתח ?
    אשמח אם יהיה מענה לשאלות אלו למה אני מאוד מוטרדת וחוששת גם לגבי בריאותו של הילד וגם לגבי ניתוח השקדים שאומנם זה ניתוח קטן ולא מורכב אבל היו דברים מעולם ...
    בכבוד רב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    20/10/2012

מונטלוקאסט (סינגולייר) יכול לעזוק במידה ומדובר בחולה אסתמה. לגבי אופן המתן, יש להתייעץ עם רופא ילדים, כקיימת גם צורת התרופה (סינגולייר מקורי) לילדים קטנים. טיפול בנוגדי לאוקוטריאנים אינו אמור לפטור בעית שקדים . פטולוגיה הזאת נמצא בתחום שיפוט של א.א.ג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו