פנאומטורקס

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• פנאומטורקס
    ליאור
    05/11/2012

שלום, אני בן 28 ועברתי מפנאומטורקס ספונטני בראה הימנית טופלתי ע"י נקז וואקום (פנאומטורקס ביניני וראשון בחיים , נקז 24 ההיתי מחובר למשך36 שעות) לפני הארוע הייתי צולל כתחביב(צולל מורשה לצלילה עד 30 מטר, בציוד מלא ) בטופס השחורור מבית החולים רשום להמנע מצלילות וטיסות לחודשיים אך בגלל חששותי דיברתי אים הרופא במחלקה והוא אמר לי שלעולם אסור לי לצלול יותר אך לא ברור לי למה, חשוב לי מאוד לשמור תחביב הצלילה ולעסוק בו וההיתי רוצה לקבל יותר מידע לגבי הסכנות הקשורות ויתר חשוב איך הרפואה המודרנית של היום תוכל לעזור לי לחזור לצלול(כמובן שבבטחה) ומה עלי לעשות על מנת לשוב ולצלול בבטחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנאומטורקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנאומטורקס - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/11/2012

שלום,

בכדי לבדוק אפשרות צלילה בעתיד אתה צריך להבדק על ידי רופא צלילה מוסמך. למיטב ידיעתי אין קונצנזןוס עולמי בנושאים אלו וכל מדינה או איגוד מתוווה את המלצותיו הוא. במידה ויש לך צילום CT חזה הבא אותו לפגישה עם רופא הצלילה. הממצאים ב CT (אזורים נוספים של "בועות" ריאתיות וכיו,ב עשויים להשפיע על החלטתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו