מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קוצר נדימה ,CMVיהודה13/11/2012
שלום רב,
לפני כ4 שבועות בעקבות התקפים של קוצר נשימה וחום גבוה הופנתי ע"י רופא המשפחה לביצוע בדיקת דם שתוצאותיה הראו CMV IGM חיובי. צילום חזה שלל דלקת ריאות ולכן הניחו הרופאים גם בקופה וגם במיון שקוצר הנשימה הינו אחד מתסמיני הCMV והוא יחלוף.
התקפי קוצר הנשימה המשיכו להגיע והשביתו אותי עד לרמה שבה לא יכלתי לקום ממיטתי.לפני כשבוע ביצעתי בדיקת תפקודי ריאות מורכבים שעל פיהם החליט הרופא שיש לי אסתמה ושלח אותי עם משאפים אבאמיס וקוואר וכמו כן אינהלציה של ונטולין וסטרואידים.
ההתקפים לא הפסיקו להגיע למרות השימוש במשאפים.
הנני אדם בריא בן 32 ללא מחלות וללא עבר של התקפי קוצר נשימה.
אודה לכל עזרה שתשפר את מצבי.
תוצאות תפקודי הריאות -
FVC - 56%
FEV1 - 60%
FEV1/FVC - 110%
PEF - 93%
FEF75 - 97%
FEF50 - 79%
FEF25 - 58%
לאחר ונטלין -
FVC - 62%
FEV1 - 68%
FEV1/FVC - 114%
PEF - 94%
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קוצר נדימה ,CMV - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו14/11/2012שלום,
רמה גבוהה של IGG K בצה מעידה על זיהום בעבר ולא נראה לי כי יש קשר לךתלונותיך הנוכחיות. תפקןוד הריאה לא מצביע על חסימה לזרימת האויר אלא אולי על הקטנת נפחי הריאה. אתה צריך לבצע תפקוד ריאה מורחב/מלא כולל קיבולות וכושר הדיפוזייה ולהבדק על ידי רופא ריאות מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצר נשימה CMV
יהודה14/11/2012תודה על התשובה המהירה.
תוצאות בדיקת הCMV הינם IGM ולא IGG כלומר לא בעבר אלא היום.
מקריאה במספר מאמרים באינטרנט הבחנתי שסיבוך אפשרי של CMV
הינו חסימה של דרכי נשימה עליונות - יתכן וזה המצב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)