כאבים בצלעות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים בצלעות
    טל
    15/11/2012

שלום רב
    בעקבות שיעול חזק קיבלתי אנטיביוטיקה זטו לחמישה ימים ,תוך כדי החלו כאבים חזקים בצלעות השיעול לא עבר וקיבלתי בנוסף זינט לחמישה ימים השיעול כמעט עבר אך הכאבים בצלעות ובבית החזה לא ,הכאבים קיימים גם בזמן מנוחה ובשכיבה
    אני מניקה ולא יכולה לקבל כל תרופה
    ממה נובעים הכאבים האם יתכן שכאבי שרירים לא יעברו לאחר שבועיים של כאבים
    בברכה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצלעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצלעות - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    15/11/2012

שלום,

לא ברור לי מה הסיבה שקיבלת אנטיביוטיקה. במקרה שעברת דלקת ריאות הכאב עלול להיות בשל גרוי קרום הריאה מהדלקת או בגלל כאבי שרירים או אף סדק בצלעות שיתכן בעקבות שיעול חזק במיוחד. שובי והבדקי על ידי הרופא שישקול גם האם יש צורך בצילום חזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצלעות

טל
    15/11/2012

קיבלתי אנטיביוטיקה ליתר ביטחון חשבו שיש לי ברונכיט
    עשו לי צילום חזה ולא ראו דלקת ריאות יכול להיות שיפספסו סדק?
    כמה זמן כאבי שרירים יכולים להימשך??
    תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצלעות - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/11/2012

שלום,

כאבי שרירים יכולים להמשך ימים, לעיתים ארוכים. סדק בצלע ניתן שלא לראות בצילום חזה ובלטו הכי אין לו טיפול ספציפי, אלא משככי כאבים. במידה והכאב לא יחלש בהדרגה פנה בעוד ימים מספר להערכה חוזרת של הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו