קשיי נשימה לעומק

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה לעומק
    שרון
    16/11/2012

שלום
    אני בת 33. בריאה, מעשנת מעט.
    מזה כשבוע יש לי קושי למלא את הראות, דבר מלחיץ מאד. פניתי לרופא המשפחה אשר האזין לראות מספר פעמים ואמר שהראות נשמעות נקיות לחלוטין.
    בנוסף אני גם מקוררת עם דלקת באוזן ונתן לי אנטיביוטיקה.
    מה שמוזר לי שהקושי פתאום במהלך היום נעלם כלא היה ופתאום חוזר. לא הצלחתי להבין מה הטריגר... זה ממש מוציא אותי מתפקוד ואני אפילו לא מצליחה לאכול שיש קושי בנשימה...
    אציין כי לא חלה החמרה וגם לא שיפור במשך השבוע.
    הרופא אומר שלדעתו כרגע אין צורך בצילום וכי זה ויראלי. מעולם לא חשתי תחושה כזו. בנוסף יש לי כאבים בצד ימין של הגב, כמו מתח שרירי גבוה שאני מאגישה רק בתנוחה מסויימת.
    אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה לעומק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

שרון
    16/11/2012

שאני לא משתעלת בכלל, הייתי מעט מנוזלת אבל זה חלף... רק תחושת המחנק נשארה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    18/11/2012

תחושת קשיי הנשימה יכולה ללוות בזמן זיהום פעיל , גם אם אינו במערכת נשימתית תחתונה (סימפונות וריאות). במידה וקשיי הנשימה נמשכים זמן רב, לרופא המטפל יש לשקול ביצוע תפקודי ריאות (ספירומטריה) כדי לשלול מרכיב סימפוני במחלה (ברונכיטיס חסימתית או אסתמה). במידה וספירומרטיה תקינה ועדיין ממשיכים לסבול מקשיי הנשימה , ניתן להגיע ליעוץ אצל רופא ריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נחשב זמן רב?

שרון
    18/11/2012

מדובר ב10 ימים.
    תחושת האטימות באזניים נותרה גם היא.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    18/11/2012

אכן במקרה פרטני הגדרת זמן ממושך אינה אחידה אך במידה ואתם שלונות נמשכות שבועיים -שלוש ולא חולפות , בהחלט ישנה סיבה לבדוק , גם אם לא מדובר בירידה באיכות החיים בשל התלונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו