אנא עזרתכם

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אנא עזרתכם
    יובל
    18/11/2012

לפני חודש חוסנתי נגד שפעת, שבוע אחרי זה חטפתי וירוס שהשבית אותי ל 10 ימים בחמישה האחרונים יש לי כאבים בחלק השמאלי העליון של בית החזה לדוגמה כשאני מכחכח, מתרומם מהמיטה או אפילו צוחק זה כואב. אם זה מעניין בנוסף לזה אני גם חולה קרוהן קל.

הלכתי להיבדק ובצילום רנטגן מקדימה ומהצד הכל היה תקין מלבד "ניפוח יתר של הריאות"
    הרופא התלבט ונתן לי ארקוקסיה 90 מ"ג, קראתי שזה כדור חזק עם תופעות לוואי קשות. אז לא לקחתי, סכ"ה אני מתפקד רגיל רק מוטרד מהבעיה.

מה עליי לעשות?האם הבעיה נפתרת עם הזמן? מה בדיוק יש לי אם בכלל?

מקווה לשמוע במהרה כי אני לחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/11/2012

לפי תאור קרוב לודאי מדובר בכאבים ממקור שריר או עצב בין צבעי , לכן המלצת רופא המטפל הינה הגיונית. במידה ותוך שבועיים עם או ללא טיפול תרופתי כאבים האלה אינם חולפים , מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת אצל רופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול?

ינון
    19/11/2012

האם אני יכול לתת לכאבים בריאה/לגוף להירפא מעצמו ללא צורך בארקוקסיה 90 מ"ג, הכדור הזה אינו נעים ואני גם חולה קרוהן וזה עלול להשפיע עליי רע במיוחד שאני עובד עם אנשים.
    אני אסמוך על תחום השיפוט שלך ואפעל לפיו.אולי אחכה לסופ"ש לפני שאקח את הכדור?
    אולי חצי כדור?
    האם הניפוח זה סימן אזהרה למחלה עתידית או זהו מצב שכיח (אני לא מעשן)?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/11/2012

ריאות בדרך כלל אינם סיבה לכאבים . לגבי צורך ומינון שתרופות נוגדי כאבים יש להתייעץ עם רופא המטפל , ניתן גם להיעזר ברופא גסטרואנטרולוג המטפל לגבי סבירת של תופעות לוואי מטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו