מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפות אסטמה חריפותאסתמטי מיואש22/11/2012
שלום דוקטור.
הנני סובל מאסתמה מגיל ילדות. ההתקפות היו מופיעות בעיקר תוך כדי מאמץ גופני ולפעמים מאלרגיות שונות או בתקופת שפעת או התקררות. לרוב ההתקפות היו נשלטות ע״י שאיפה או שתיים של ונטולין. את השירות הצבאי עשיתי בקרבי עם פרופיל 97 מאחר שלא גיליתי להם שאני סובל מאסתמה. מאז זרמו הרבה מים בניאגרה וכיום אני בן 47. במשך העשרים שנים האחרונות לא סבלתי כמעט מהתקפות. לצערי במשך שלושת החודשים האחרונים התחלתי לסבול מהתקפות חזקות מלוות בשיעול יבש שאפילו הונטולין כבר לא עוזר וכל זה ללא שום סיבה ניראית לעין. רופאת המשפחה נתנה לי מרשם למיפלוניד 200 מק״ג פעמיים ביום לשלושים יום. המיפלוניד עשה ת׳עבודה בהצלחה אולם מספר ימים לאחר שסיימתי המרשם ההתקפות חזרו.
השאלה שלי אליכם היא לאיזה כיוון עלי לפנות על מנת להתחיל לגלות את שורש הבעייה וגם האם המיפלוניד הוא הפתרון הטוב ביותר?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין22/11/2012החמרת אסתמה יכולה להיות בשל סיבות רבות, בינהם שינוי אקלים, מקום מגורים, חשיפה לגירוים אלרגיים ספציפיים לאותו חולה אסתמה וכו" . לעיתים גם לא ניתן לגלות סיבה להחרפת אסתמה. בכל מקרה קיים טיפול כרוני לצורך איזון ושליטה במחלה. החלטה על המשך טיפול היא בידיי רופא המטפל/רופא ריאות . לפי שיקול דעתם לפעמים דרושה הערכה נוספת ע"י א.א.ג/אלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)