סטרואידים-הורדת מינון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סטרואידים-הורדת מינון
    ליז לב
    12/12/2012

סובלת מבעית ריאות(כוורת), הרופא שלי הורה לי לקחת 60 מ"ג פורודיזון (סטרואידים)
    לאחר 30 יום נתבקשתי להוריד כל שבוע 5 מ"ג עד ל-40 מ"ג,
    אני החלטתי ללא ידיעתו להפסיק לקחת את התרופה (מהסיבה שנריאתי נורא בפנים)
    לאחר 30 יום של לקיחת 60 מ"ג , התחלתי להוריד 5 מ"ג כל 3 ימים כרגע אני בשלב שאני לוקחת 10 מ"ג (בקצב זה בעוד 6 ימים להפסיק לגמרי).
    קראתי באינטרנט כתבה שהזהירה מלהפסיק את התרופה ללא הוראות רופא ושזה יכול לגרום למוות
    אני פוחדת נורא שפעלתי לא נכון
    אני מרגישה טוב ואין לי שום תופעות מהמהלך
    בבקשה תעזרו לי בנושא , מה עלי לעשות כרגע או איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי לבדוק אם יש נזק
    אודה מאוד להיתייחסותכם
    ליז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרואידים-הורדת מינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרואידים-הורדת מינון - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/12/2012

שלום,

אני לא חושב שנכון לא לידע את הרופא שלך על החלטתך להפחית מינון או להפסיק את הטיפול. זכותך שלא להסכים לטיפול אך הוא חייב לדעת זאת. איני רואה סכנה מיידית בירידה ההדרגתית במינון אך כאמור יש ליידע הרופא ולקבל הוראות חדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה יקירי

ליז לב
    12/12/2012

אפעל כעצתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו