מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה שהחמירה....וגם הריוןרוני16/12/2012
שלום, אני בת 34 , אסמטית מלידה ומטופלת בוינטולין
בחצי שנה אחרונה החמירה לי האסטמה, אני לא יודעת אם זה בעקבות ריפלוקס שמשערים שיש לי (אך לא אבחנו אותי בעצם ואני לא יודעת איזו בדיקה בדיוק מאבחנת את זה)
נכנסתי להריון לפני חודשיים ואני כרגע בשבוע 8, אני מרגישה ממש קוצר נשימה תמידי ולא משנה אם אני משתמשת במשאף או לא.. רופאת ריאות אחת אמרה לי להתחיל טיפול מונע, מומחה אחר לאסטמה אמר לי שאני לא צריכה, כל אחד אומר לי משהו אחר..
חשוב לי לציין שזאתת לא ההרגשה של התקף אסטמה רגיל שאני מכירה אלא זה מצב תמידי של תחושת מחנק
. תפקודי ריאות שלי הם באיזור 75 אחוז לאחר מרחיב סימפונות ו 70 לפני
אני אובדת עצות... האם ההחמרה היא בגלל ההריון?
הרחם עוד לא לוחץ על הסרעפת אבל הבנתי שגם עליה בנפח הדם שמתרחשת מתחילת ההריון אמורה להקשות עלי את הנשימה..
האם זה הכל מהריפלוקס? אני מצפצפת כל לילה ולא משנה כמה וינטולין או סימביקורט לקחתי..בעיקר קשה לי לקחת נשימות עמוקות כאילו משהו ממש חסום לי וכואב באיזור הריאות...
איך אפשר לאבחן את הבעיה שלי בצורה יותר רצינית??? אני לא רוצה לסבול ... הגעתי למצב של חוסר תפקוד כי כל פעולה ממש ממש קשה לי כבר לבצע...
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטמה שהחמירה....וגם הריון - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו17/12/2012שלום,
יתכן שהאסתמה החמירה (הריון מחמיר אסתמה בשליש מההרות האסתמטיות) ויתכן שרפלוקס גורם להחמרה נוספת. עלייך לראות רופא ריאות מיומן שיבדוק וינחה אותך. הטיפול באסתמה בהריון חשוב מכוון שמטפלים באם ובעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)