זולייאר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• זולייאר
    יוסי
    25/12/2012

אושר לי לקבל זריקת זולייאר 150 מ"ג אחת לחודש. אתמול קיבלתי את הזריקה הראשונה. עד עתה סבלתי מקוצר נשימה מסיבת אלרגיה לקרדית הבית ולעובש. בנוסף אני מטופל במשאף סימביקורט 160 פעמים ביום. שאלתי - לאילו שינויים עלי לצפות כתוצאה מהטיפול בזולייאר? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זולייאר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זולייאר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/12/2012

שלום,

XOLAIR מיועד לטיפול באסתמה אלרגית קשה. בחולים קשים הסובלים מהחמרות תכופות ובסימפטומים קבועים, צפוי שיפור בכל המרכיבים הללו. במי שנזקק בנוסף גם לסטרואידים בטבליות או בזריקות, תתכן האפשרות שלא יזדקק לכך או יזדקק פחות. לאלו הסובלים גם מנזלת אלרגית ואקזמה יתכן שיפור אף בביטויים אלרגיים אלו. מניסיוני העשיר בסוג טיפול זה אני יכול לומר שבמקרים רבים הטיפול אכן עוזר לאזן את המחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוסי
    26/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו