קושי בנשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה
    רפאל
    25/01/2013

היי שלום. אני. בן עשרים ושבע לפני שנה וחצי אני בתהליך של השמנת יתר שוקל 30 קגק יותר קשה לי לנשום. בנוסף יש לי נזלת כרונית שקופה סמיכה ולפעמים ירוקה אין לי סוג של חום או חולשה מסוימת ורציתי לשאול האין יש קשר בין השמנת. יתר לבין תפקודי ריאות בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/01/2013

שלום,

השמנה עשויה להשפיע על מערכת הנשימה מעצם המשקל העודף שעלול להקטין את נפחי הריאה. כמו כן בשמנים מערכת הנשימה עלולה להיות מושפעת לרעה בשל תופעת דום נשימה חסימתי בשינה או בשל אוורור מופחת של הריאות (תסמונת השמנה-היפוונטילציה). השמנה עלולה להיות גם גורם סיכון להתפתחות אסתמה בעקר באנשים עם רקע אלרגי (יתכן והנזלת שלך אלרגית.. יש לבדוק). בנוסף, בשל השמנה הפעילות הגופנית פוחתת וכך הכושר הגופני וכתוצאה גם מערכת לב-נשימה פחות בכושר. .
    המלצותי- יעוץ/ברור/טיפול בנושא ההשמנה שלך ומאידך ברור קוצר הנשימה דרך רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רפאל
    27/01/2013

אלך להסדר אצל רופא. ריאות יש לך קליניקה פרטית שאני יבוא לשם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו