נושם בכבדות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נושם בכבדות
    תמיר
    14/03/2013

בשבת האחרונה הייתי בים ושכבתי על עשבים שוטים רכים עם מחצלת הייתה רוח נעימה והיה חם מאד. לאחר שעתיים בערך קמתי ונסעתי הביתה. כבר בדרך התחלתי להרגיע קוצר נשימה שלא היה לי קודם כלומר מאמץ הכי קטן ואני מרגיש מחנק ולוקח כמה רגעים ל הרגע.
    בילדותי היה לי בעיה של קוצר נשימה עד גיל 13 הייתי משתמש במשאף ומאז לא סבלתי מבעיה כזו . במהלך השנים עשיתי פיתוח גוף עסקתי ועוסק כיום בעבודה שמצריכה מאמץ גופני ולא סבלתי מכלום הלילה בין רביעי לחמישי היה ערפל וזה השפיע עליי מאד הרגשתי ממש שקשה לי לנשום
    שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מהתקררות למרות שלא היה לי חום ולא הייתה לי בעיה במהלך השבוע למעט קושי בנשימה שאז יהיה מלווה בשיעול קל
    אשמח לקבל הכוונה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נושם בכבדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/03/2013

זיהום רספיראטורי ויראלי (התקררות) יכול להיות מלווה בתופעות של קשיי הנשימה אך בדרך כלל הוא יכול להחמיר מחלות ריאתיות קיימות (כגון, אסתמה). במידה ותסמינים אינם חולפים תוך מספר ימים , יש לפנות לרופא המטפל כדי לשקול בירור נוסף (כגון, תפקודי ריאות ויעוץ רופא ריאות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

תמיר
    14/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו