מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נושם בכבדותתמיר14/03/2013
בשבת האחרונה הייתי בים ושכבתי על עשבים שוטים רכים עם מחצלת הייתה רוח נעימה והיה חם מאד. לאחר שעתיים בערך קמתי ונסעתי הביתה. כבר בדרך התחלתי להרגיע קוצר נשימה שלא היה לי קודם כלומר מאמץ הכי קטן ואני מרגיש מחנק ולוקח כמה רגעים ל הרגע.
בילדותי היה לי בעיה של קוצר נשימה עד גיל 13 הייתי משתמש במשאף ומאז לא סבלתי מבעיה כזו . במהלך השנים עשיתי פיתוח גוף עסקתי ועוסק כיום בעבודה שמצריכה מאמץ גופני ולא סבלתי מכלום הלילה בין רביעי לחמישי היה ערפל וזה השפיע עליי מאד הרגשתי ממש שקשה לי לנשום
שאלתי היא האם זה יכול לנבוע מהתקררות למרות שלא היה לי חום ולא הייתה לי בעיה במהלך השבוע למעט קושי בנשימה שאז יהיה מלווה בשיעול קל
אשמח לקבל הכוונה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין14/03/2013זיהום רספיראטורי ויראלי (התקררות) יכול להיות מלווה בתופעות של קשיי הנשימה אך בדרך כלל הוא יכול להחמיר מחלות ריאתיות קיימות (כגון, אסתמה). במידה ותסמינים אינם חולפים תוך מספר ימים , יש לפנות לרופא המטפל כדי לשקול בירור נוסף (כגון, תפקודי ריאות ויעוץ רופא ריאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
תמיר14/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)