אני בעלת ריאה אחת מתפקדת

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אני בעלת ריאה אחת מתפקדת
    אושר
    24/03/2013

אני בעלת ריאה אחת שמתפקדת בעקבות ניתוח שעברתי בגיל חודשיים (יש לציין שאני בת 31) לאחרונה התקררתי ואני כבר שבוע וחצי עם שיעולים שאינם מפסיקים ,חירחורים בריאה וליחות בלתי פוסקות, אני עושה אנהלציה עם וינטולין ולקחתי מס' ימים אנטיביוטיקה. השיעול, הליחות והחירחוריןם אינם מפסיקים לי! האם עלי לעשות אנהלציה עם תמיסת מלח במקום הונטולין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בעלת ריאה אחת מתפקדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    26/03/2013

תאור הממצאים יכול להתאים לזיהום בדרכי אויר , ויראלי או חיידקי. טיפול ניתן ע"י רופא המטפל ע"פ הממצאים. מתן תמיסת מלח יעילה לשיפור תסמינים נשימתיים בעיקר אצל הילדים. התוויה למתן ונטולין ומלח באינהלציה הינה שונה , לכן לא ניתן לדון לגבי שימוש במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אושר
    27/03/2013

עשיתי צילום ולמזלי זה לא דלקת , אני מטופלת ע"י אנטיביוטיקה ואנהלציה ממס' סוגים של חומרים....מצבי משתפר תודה רבה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו