אין אויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אין אויר
    בנימין
    30/04/2013

שלום!
    לפני כחודש הרגשתי מין תחושה מציקה שאין לי אוויר, הכוונה שאני מרגיש כאילו אוויר לא רוצה להיכנס אליי, אלא זה אני שצריך להכניס אותו בכוחות עצמי.
    ובגלל זה גם אני מפהק לתועלת העניין כדי שיעזור, וכל כמה דקות אני עושה מין שאיפה ונשיפה, יש לציין לםני כחצי שנה עברתי את אותו עניין, אבל הוא חלף די מהר!
    מה שכן, כרגע שאני עושה פעילות כמו ריצה במהירות 11 קמ"ש אני מרגיש שאני לא מסוגל מבחינת אוויר, לפני כן לא הרגשתי דבר זה!
    מה זה העניין הזה? י
    קראתי שזה קורה לאנשים שנתקפו בחרדה, אבל אני לא המקרה הזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    05/05/2013

תחושת חוסר אויר במנוחה או במאמץ אינם ייחודית למחלה מסוימת או מצב ספציפי . מומלץ לפנות לורפא המטפל שעל סמך נתונים הקיימים כולל בדיקה גופנית יקבל החלטה על המשך בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בנימין
    05/05/2013

אתה בא להגיד שזה קשור למצב נפשי? או שזה פסיכולוגי בתוך הראש שלי המחשבה שזה ככה?.
    עד כמה שידוע לי, אני בריא בנפש ברוך ה' ולא היו חרדות מעולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    06/05/2013

כוונה היא שמספר סיבות לתחושת קשיי הנשימה הינו גדול מאוד. לפי ממצאים אובייקטיביים רופא המשפחה יחליט איזה בירור נחוץ במקרה הפרטני (בדיקות לב למינהם, בדיקות ריאות, וכו") . יעוץ פסיכולוג הינה רק אחת האופציות לבירור , ברוב המקרים דבר אינו נחוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו