מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין אוירבנימין30/04/2013
שלום!
לפני כחודש הרגשתי מין תחושה מציקה שאין לי אוויר, הכוונה שאני מרגיש כאילו אוויר לא רוצה להיכנס אליי, אלא זה אני שצריך להכניס אותו בכוחות עצמי.
ובגלל זה גם אני מפהק לתועלת העניין כדי שיעזור, וכל כמה דקות אני עושה מין שאיפה ונשיפה, יש לציין לםני כחצי שנה עברתי את אותו עניין, אבל הוא חלף די מהר!
מה שכן, כרגע שאני עושה פעילות כמו ריצה במהירות 11 קמ"ש אני מרגיש שאני לא מסוגל מבחינת אוויר, לפני כן לא הרגשתי דבר זה!
מה זה העניין הזה? י
קראתי שזה קורה לאנשים שנתקפו בחרדה, אבל אני לא המקרה הזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין05/05/2013תחושת חוסר אויר במנוחה או במאמץ אינם ייחודית למחלה מסוימת או מצב ספציפי . מומלץ לפנות לורפא המטפל שעל סמך נתונים הקיימים כולל בדיקה גופנית יקבל החלטה על המשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בנימין05/05/2013אתה בא להגיד שזה קשור למצב נפשי? או שזה פסיכולוגי בתוך הראש שלי המחשבה שזה ככה?.
עד כמה שידוע לי, אני בריא בנפש ברוך ה' ולא היו חרדות מעולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין06/05/2013כוונה היא שמספר סיבות לתחושת קשיי הנשימה הינו גדול מאוד. לפי ממצאים אובייקטיביים רופא המשפחה יחליט איזה בירור נחוץ במקרה הפרטני (בדיקות לב למינהם, בדיקות ריאות, וכו") . יעוץ פסיכולוג הינה רק אחת האופציות לבירור , ברוב המקרים דבר אינו נחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)