נוצר מצב ש

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נוצר מצב ש
    איתי
    30/04/2013

כל פעם שאני תופס צינון המחלה גורמת לכיח ונזלת בצבע ירוק+ברונכיטיס והטיפול שניתן לי הוא אנטיביוטיקה+אינהלציה(מווקס בריקלין ומים)+ סינגולייר + ולפעמים משאף קיו וואר 100.

מכיוון שאדם ממוצע חולה בהצטטנות 3-4 פעמים בשנה זוהי כמות הפעמים שניתנת לי אנטיביוטיקה בשנה. אני חושש לכמויות האנטיביוטיקה הגדולות שגופי נחשף אליהן.

אין לי התקפי נשימה ביומיום ואני עוסק בפעילות ספורטיבית בלי בעיות נשימה (בן 25)
    האסטמה שלי מתבטאת ברגישות גדולה להצטננויות שבן אדם רגיל היה מחלים מהן בלי בעיה.

שאלתי היא האם האנטיביוטיקה שאני מקבל כל פעם נחוצה ? האם כל פעם שאצתנן בהמשך חיי אצטרך לקבל אנטיביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוצר מצב ש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    05/05/2013

תסמינים דמויי צינון יכולים להיות תופעות אלרגיות או מחלה זיהומית בדרגי אויר (ויראלית בדרך כלל). במידה של שכיחות גבוהה של זיהומים רספיראטוריים יש להתייעץ עם אלרגולוג/אימונולוג בשאלה של חסר חיסוני מולד או נרכש. לתופעות אלרגיות טיפול הוא גם כן דרך אלרגולוג .
    בנוגע לתסמינים נשימתיים חוזרים - מומלץ להבדק ע"י רופא ריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו