זריקות קסולייר ?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• זריקות קסולייר ?
    תודה רבה !!
    09/05/2013

שלום,
    קראתי בזמן האחרונות שיש זריקות שאמורות לחסן את הגוף לאסתמה,
    השאלה שלי למי זה מיועד, מה הזריקות האלה בעצם עושות ומה אמורה להיות התוצאה?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות קסולייר ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות קסולייר ? - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/05/2013

שלום,

מדובר בנוגדנים הנקשרים לנוגדן טבעי בגוף הנוצר בעקבות חשיפה לאלרגנים ונודעת לו חשיבות במנגנון האסטמה האלרגית. הטיפול נמצא כיעיל בחולים העונים לקריטריונים שלמטה.
    התרופה יקרה מאד אך נמצאת בסל הבריאות על פי ורק על פי קריטריונים ברורים:
    1. אסתמה עם תפקודי ריאה הפיכים. 2. הוכחה בתבלחיני עור לאלרגן כל-שנתי (למשל שער חתול , קרדית אבק בית9 3. רמת TOTAL IGE בדם בין 30 לבבין 1500, 3. אסתמה אלרגית שאינה מאוזנת למרות טיפול מקסימלי במשאפים משולבים (סטרואיד ומרחיב סימפונות ארוך טווח) 4. צורך בשני קורסים של סטרואידים סיסטמיים (בטבליות או זריקות) בשנה האחרונה _(או הוראת נגד לטיפול כזה למשל אוסטאופורוזיס או סכרת קשה). כל הקריטריוונים חייבים להתממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• copd

עלי
    14/07/2015

שלום ובוקר טוב דוקטור. ..
    לי קוראים עלי ,בן שלושים,אבא לבת ובן,בריא עד לפני 3 שנים,ופתאום חליתי באסתמה קשה שחייבה אותי להנהלציה של 3 עד 4 פעמים ביום לציין שהיתי מעשן כבד כ 50 סגאריה ליום,וזה התפתייח ל copd קשה ,ב12 ליולי 2015 שוחררתי לאחרונה מבית החולים בלנסון ,(מוגדר כחולה copd על ידי דוקטור רוסאנוב) ...ובאשפוז האחרון הרופא איפגיני (צעיר כבן 33) מפנימית ג ,,,הציע לי את הזריקה הזו קסוליר,,,חשוב לציין שמצבי מחמיר מאד במיוחד בחורף ובקר,האם הזריקה הזו מועליה בשלבים של copd קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו