ברונכיטיס מתמשך

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיטיס מתמשך
    מירי המיואשת
    19/05/2013

אני בת 53 בריאה בדרך כלל , לפני שלושה חודשי9ם הצטננתי עם דלקת קלה בגרון. בחודשיים האחרונים התפתחה ברונכיטיס המלווה בשיעול צפצפני , כעת המצב הוא שאני משתעלת ובבדיקה נשמעים צפצופים. קבלתי רוקסו בתחילת הטיפול צילום הרנטגן חזה וסינוסים נמצא תקין , קילתי טיפול במשאפים של ונטולין וסרוסטייד, עשיתי אנילציה ועדיין אין שום הטבה השיעול והציפצופים נמשכים . מה אתם מציעים לי לעשות בעבר כשזה קרה לי תפקודי הריאות נמצאו תקינים וכך גם בדיקת א.א.ג וגם בבדיקות אלרגיה לא מצאו כלום.
    לאיזה רופא לפנות א.א.ג או ריאות .
    הרופא המליץ על סטרואידים ל10 ימים האם זה כדאי.?.
    האם זה ייתכן שיש ברונכיטיס כבר כל כך הרבה זמן ואין טיפול מתאים?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיטיס מתמשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    22/05/2013

שיעול ממושך יכול להיות בשל סיבות רבות , בינהם גם בעיות בתחום דרכי אויר עליונות (א.א.ג) וגם סימפונות וריאות (ריאות). במידה ואין הטבה בתסמינים נשימתיים יש להמשיך בירור לפי שיקול רופא המטפל - יכול להיות שיהיה צורך גם בבדיקת א.א.ג וגם ביעוץ ריאות . טיפול תרופתי ניתן ע,י רופא המטפל לפי שיקולו ע"פ מקרה פרטני , לעיתים יש הגיון במתן סטרואידים סיסטמיים לתקופה קצרה.
    ברונכיטיס לא זיהומית הינה אחת הסיבות לתלונות נשימתיות (שיעול וקשיי הנשימה) לתקופות ממושכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו