מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברונכיטיס מתמשךמירי המיואשת19/05/2013
אני בת 53 בריאה בדרך כלל , לפני שלושה חודשי9ם הצטננתי עם דלקת קלה בגרון. בחודשיים האחרונים התפתחה ברונכיטיס המלווה בשיעול צפצפני , כעת המצב הוא שאני משתעלת ובבדיקה נשמעים צפצופים. קבלתי רוקסו בתחילת הטיפול צילום הרנטגן חזה וסינוסים נמצא תקין , קילתי טיפול במשאפים של ונטולין וסרוסטייד, עשיתי אנילציה ועדיין אין שום הטבה השיעול והציפצופים נמשכים . מה אתם מציעים לי לעשות בעבר כשזה קרה לי תפקודי הריאות נמצאו תקינים וכך גם בדיקת א.א.ג וגם בבדיקות אלרגיה לא מצאו כלום.
לאיזה רופא לפנות א.א.ג או ריאות .
הרופא המליץ על סטרואידים ל10 ימים האם זה כדאי.?.
האם זה ייתכן שיש ברונכיטיס כבר כל כך הרבה זמן ואין טיפול מתאים?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין22/05/2013שיעול ממושך יכול להיות בשל סיבות רבות , בינהם גם בעיות בתחום דרכי אויר עליונות (א.א.ג) וגם סימפונות וריאות (ריאות). במידה ואין הטבה בתסמינים נשימתיים יש להמשיך בירור לפי שיקול רופא המטפל - יכול להיות שיהיה צורך גם בבדיקת א.א.ג וגם ביעוץ ריאות . טיפול תרופתי ניתן ע,י רופא המטפל לפי שיקולו ע"פ מקרה פרטני , לעיתים יש הגיון במתן סטרואידים סיסטמיים לתקופה קצרה.
ברונכיטיס לא זיהומית הינה אחת הסיבות לתלונות נשימתיות (שיעול וקשיי הנשימה) לתקופות ממושכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)