מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת ריאותאיה31/05/2013
שלום
שאלתי לפני מספר ימים אם דלקת ריאות חזקה, יכולה לגרום לכאבי גב חזקים, עניתם לי שכן.
כעת יש הרגשת שריפה חזקה בגב, האם גם זו תופעת לוואי של דלקת ריאות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת ריאות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו31/05/2013שלום,
עלייך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאות
איה31/05/2013נבדקתי ע"י שני מומחים, יש דלקת, השאלה אם שריפה בגב זו גם תופעת לוואי של דלקת ריאות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת ריאות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו02/06/2013שלום,
מרבית החולים לא מתארים את הכאב כתחושת שרפה. התופעות אצלך אינן ברורות ולכן יש לעקוב/להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בגב אחרי דלקת ראות
יבגני13/05/2014שלום איה,
אשמח מאוד לגלות אם התחושה של שריפה בגב שתיארת נעלמה לחלוטין.
לצערי אני חש את אותם הסימטומים שתיארת. הייתה לי דלקת ריאות לפני כ4 חודשים וכעת יש לי שריפה חזקה בגב (בעיקר).
האם תוכלי לתת עצה כלשהי בבקשה!?
בברכה,
יבגני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת ריאות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו14/05/2014שלום,
תחושת שרפה איננה אופיינית למצב לאחר דלקת ריאות. כאבים עמומים או אחרים תתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בגב אחרי דלקת ריאות
יבגני16/05/2014שלום ד''ר שבתאי ורסנו,
תודה על תשובתך המהירה.
כאבי גב וכאבים באזור הצלעות חלפו לפני מספר שבועות. בנוסף לכאבי גב חשתי כאבים במפרקים כגון בברכיים, אצבעות כפות הידיים.
כרגע הכאבים התחלפו בעיקר בשריפה בגב. יש לציין ששריפה בגב הייתה בזמן שחליתי בדלקת ריאות.
לאחר המחלה עשיתי 2 צילומי רנטגן אך התוצאות שלהם היו טובות.
האם לפי דעתך יש סיכוי שהייתה טעות בתוצאות של הרנטגן?
האם השריפה קשורה בדרך כלשהי לריאות?
בברכה,
יבגני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שריפה בגב אחרי דלקת ריאות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו16/05/2014שלום,
התלונות על כאבי פרקים עלולות לפעמים לקרות בעקבות זהום. תחושת השריפה בגב לא אופיינית. אני ממליץ שאם חלפו מספר ימים ואין שיפור, לפנות שוב רופא המשפחה להערכה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בגב אחרי דלקת ריאות - תגובה
יבגני24/05/2014שלום ד''ר שבתאי,
אני מודה לך על תגובתך.
אני ממשיך לבצע בדיקות.
יש לציין ששריפה בגב פחתה משמעותית וגם הכאבים בפרקים.
יחד עם זאת התופעות התחלפו במשהו שאופייני להתקררות. ( כאבי גרון, שיעול מאוד חזק, ללא חום) . השיעול נמשך כבר כ 4 ימים.
אכן נראה שיש איזשהו זיהום אך קשה מאוד לגילוי. עשיתי כבר פעמיים בדיקות דם והכל יצא תקין.
האם תוכל בבקשה לפרט לגבי הזיהום שאתה ציינת? איזה פרמטר בבדיקת דם יכול להצביע עליו?
תודה,
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)