מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול יבשמישהי06/06/2013
שלום רב אני בת 42 יש סיטוס אונברסוס קרטגנר סינדרום
בהיותי ילדה סבלתי מדלקות ריאה חוזרות ומסינוסיטיס היום פחות בהרבה אחת לכמה שנים אני חוטפת ברונכיט קשה או דלקת ריאות.
לפניי שבועיים הייתי באירוע בתוך האולם היו המון מעשנים זה היה נוראי התחלתי להשתעל שיעול יבש אך לא רציני. בבוקר שלמחרת קמתי עם תחושה שאני רוצה למשוך עוד אוויר אבל אין ביכולתי לא ציפצפתי תחושת מחנק באותו יום בשעה 4 לפנות בוקר הרגשתי לחץ בחזה ולא הפסקתי להשתעל במשך שעתיים שיעול יבש ומרגיז הייתה לי תחושה שאין לי אויר נסענו לטרמ בזמן הנסיעה פתחתי חלון והייתה לי הקלה עצומה עד שחיכינו בתור ובדקו אותי הכל נעלם כלא היה חזרנו הביתה וכך מידיי יום יש לי התקפיי שיעול לפחות שעה שעתיים בלי הפסקה יש לי כאבים בצלעות ותחושה של מחנק חוסר אוויר סיטורציה 100 ללא ציפצופים עשו לי בדיקת דם לשעלת שיצאה תקינה נשלחתי לצילום ריאות בפיענוח היה כתוב ניפוח יתר ריאתי דו"צ מה זה אומר?
הרופא נתן לי רוליד ורוקסט פלוס אני כבר 5 ימים עם הטיפול ללא הקלה טען שיש ברונכיט האם ההבחנה נכונה ?האם יש מקום לדאגה כשאומרים ניפוח ריאתי ?
תודה מראש על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/06/2013במחלות ריאה כרוניות רבות יכול להיות מרכיב של נפחת (אמפיזמה) עם ביטוי בצילום חזה כ"ניפוח יתר" . תסמינים כגון שיעול התקפי אינם ספציפיים ויכולים להיות במחלות דלקתיות בדרכי אויר או רקמת הריאה , כן בשל זיהום וכן בלעדיו.
ניתן להמשיך טיפול/בירור בהנחיית רופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)