צפצוף שלא נעלם בזמן נשיפה החוצה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צפצוף שלא נעלם בזמן נשיפה החוצה
    ליאור
    05/08/2013

שלום רב,לפני כ8 חודשים חזרתי לארץ מחו"ל והופיע לי וירוס עם שיעול חזק וליחה רבה,מאז נשאר לי כמעין רוק וליחה שתמיד תקועים לי בגרון,נזלת שתקועה בסינוסים והכי מדאיג ציפצוף מאוד חזק כשאני מוציא את האויר החוצה(מין רעש של מישהו שחונקים למוות אם זה עוזר להבין את הסיטואציה,הרעש הוא מהאיזור של בין בית החזה לצוואר),הצפצוף הוא תמידי
    עשיתי בדיקת תפקוד ריאות וצילום חזה שיצא תקין(למעט עקמת משמעותית בעמוד השדרה) בבדיקת הריאות נמצא לי קוצר נשימה ואסטמה בינונית ואני מטופל מזה כחודש בסירוטייד 250,אך הצפצוף בנשיפה עדיין קיים וכך גם הרגשת הליחה והכחכוח בגרון שמפריעים לי לחיות,רופא אלרגיה מצא שאני אלרגי מעט לקרדית אבק אך עדיין לא ברור לרופא האלרגיה ולרופאת הריאות מהו הרעש התמידי של הציפצוף,האם זה מתאים לאסטמה או למשהו אחר לדעתך? אולי חיידק מסויים בדרכי הנשימה?כרגע אני נבדק בחשד לריפלוקס אבל אני לא בטוח שזה יכול לגרום לציפצוף שכזה
    האם יש צורך בבירור מקיף יותר כמו סיטי בדרכי הנשימה ואיך זה לא נעלם אחרי כ"כ הרבה זמן?
    תודה מראש על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    06/08/2013

נשימה רועשת נובעת מהיצרות מכאנית או תפקודית בדרכי אויר עליונות או תחתונות . אסתמה הינה אחת הסיבות העיקריות לנשימה רועשת (מצפצפת). טיפול במחלת אסתמה יכול להביא לשיפור בתסמינים גם אחרי מספר שבועות או חודשים. יכול להיות גורם לציפצופים גם בתחום דרכי אויר עליונות , בנוגע לזה מומלצת בדיקת א.א.ג כולל בדיקה עם סיב אופטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו