מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה דעתךיעל24/03/2008
שלום. אני בת 35, בשבוע 20 להריון. כילדה סבלתי מאוד מברונכית ספסטית - אבל זה עבר בתחילת שנות ה- 20. כמה שנים אח"כ עבדתי בחינוך, והמחלה חזרה - היו כמה שנים בהן קיבלתי ללא סוף זינט ומוקסיפן והתרופות ממש חדלו להשפיע. בשעזבתי את המקצוע - חדלו המחלות, אולם בהריון הקודם כמו בנוכחי - זה חזר.
כיום אני חולה כבר שבוע, מקבלת זינט כבר חמישה ימים בלוויית סרטייד דיסקוס - אבל אני מאוד סובלת ואין שום הטבה. השיעול איום ובלתי פוסק, ובנוסף אני כל הזמן "חורקת" בחיבור שבין הגרון לחזה וזה מטריף אותי (זה לא ממש צפצוף אבל גם לא בדיוק חרחור של ליחה - אבל החריקה הזאת מגרה לשיעול בלתי פוסק מלווה בליחה). בלילות המצב גרוע יותר - אין לי דקה מנוחה מהשיעול ומהחריקות הללו. נדמה לי שהדבר היחיד שמקל הוא אם אני מכניסה ראש לתוך סיר של מים חמים מלאים באדים - אולם זה משפיע בדיוק לשתי דקות.
הרופאה אומרת שאין אנטיביוטיקה אחרת שיכולה לעזור ושמותר לקחת בהריון. השאלה מה כן כי פשוט נמאס לי...
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה והריון
ד''ר שבתאי ורסנו26/03/2008שלום,
אסתמה אכן עלולה לחזור בהריון דוקא. לא ברורה לי האינדיקציה לאנטיביוטיקה.
במידה ויש צרבת רצוי לטפל כי היא עלולה להחמיר שיעול ואסתמה.
במידה ואין שיפור במצבך בקשי הפנייה לרופא ריאות.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)