חזה אוויר

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חזה אוויר
    קיריל
    23/09/2013

היי היום כאב לי הגב בנשימה לאחר אימון הגעתי לבית חולים כי חשדתי שיש לי שוב חזה אויר כי כבר היה לי פעמיים בעבר ובפעם השניה עברתי פלאורודזיס עשיתי צילום והיה לי חזה אויר גדול.,הכניסו לי נקז.האם יעשו לי פלאורודזיס שוב?יש משהו אחר במקום פלאורודזיס כי בפעם הקודמת זה ממש כאב לי והשיקום היה קשה וארוך ואני די מפחד מזה..דרך הגב אני בן13

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה אוויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה אוויר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/09/2013

שלום,

הסיכוי לחזה אויר חוזקר בצד שכבר עבר פלוירודזיס הינו מוך. חזה אויר נספג במרבית המקרים ללא צורך בפלוירודזיס אך אם הוא חוזר וגדול , או לא נפספג ספונטנית הדרך המועדפת היא פלוירודזיס. במידה ותזדקק לזה (אני מקווה שלא) בקש שייתייחסו במיוחד לנושא הכאב, שניתן להפחיתו למינימום נסבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה אוויר

קיריל
    23/09/2013

תודה,רוצים לעשות לי פלאורודזיס עוד כמה ימים אחרי שהריאה תתפשט יעשו לי CT ואז ניתוח...אני די מפחד מהרגע שיוציאו לי את הנקז זה ממש כואב עשו לי את זה כבר פעמיים וזה אחד החלקים הכואבים ביותר...ומה הסיכוי שזה יחזור פעם רביעית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה אוויר - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/09/2013

שלום,

סיכוני הישנות חזה אוייר לאחר ניתוח הם ממש קטנים אך אין בכך תעודת ביטוח.
    הוצאת הנקז לרוב לא כרוכה בכאב משמעותי ופחות מאשר החדרתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה אויר

קיריל
    02/10/2013

שחררו אותי ללא ניתוח אבל הסבירו לי שהסיכוי לחזרה גבוה כי לא בוצע ניתוח אני מקווה שזה לא יחזור פעם רביעית..תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו