מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזה אווירקיריל23/09/2013
היי היום כאב לי הגב בנשימה לאחר אימון הגעתי לבית חולים כי חשדתי שיש לי שוב חזה אויר כי כבר היה לי פעמיים בעבר ובפעם השניה עברתי פלאורודזיס עשיתי צילום והיה לי חזה אויר גדול.,הכניסו לי נקז.האם יעשו לי פלאורודזיס שוב?יש משהו אחר במקום פלאורודזיס כי בפעם הקודמת זה ממש כאב לי והשיקום היה קשה וארוך ואני די מפחד מזה..דרך הגב אני בן13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חזה אוויר - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו23/09/2013שלום,
הסיכוי לחזה אויר חוזקר בצד שכבר עבר פלוירודזיס הינו מוך. חזה אויר נספג במרבית המקרים ללא צורך בפלוירודזיס אך אם הוא חוזר וגדול , או לא נפספג ספונטנית הדרך המועדפת היא פלוירודזיס. במידה ותזדקק לזה (אני מקווה שלא) בקש שייתייחסו במיוחד לנושא הכאב, שניתן להפחיתו למינימום נסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה אוויר
קיריל23/09/2013תודה,רוצים לעשות לי פלאורודזיס עוד כמה ימים אחרי שהריאה תתפשט יעשו לי CT ואז ניתוח...אני די מפחד מהרגע שיוציאו לי את הנקז זה ממש כואב עשו לי את זה כבר פעמיים וזה אחד החלקים הכואבים ביותר...ומה הסיכוי שזה יחזור פעם רביעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזה אוויר - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו29/09/2013שלום,
סיכוני הישנות חזה אוייר לאחר ניתוח הם ממש קטנים אך אין בכך תעודת ביטוח.
הוצאת הנקז לרוב לא כרוכה בכאב משמעותי ופחות מאשר החדרתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה אויר
קיריל02/10/2013שחררו אותי ללא ניתוח אבל הסבירו לי שהסיכוי לחזרה גבוה כי לא בוצע ניתוח אני מקווה שזה לא יחזור פעם רביעית..תודה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)