חיסון פוליו

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חיסון פוליו
    לימור
    25/09/2013

אני סובלת מפרוזיס ריאתי.כמה זמן עלי לא להתקרב למי שחוסן?חודש או חודש וחצי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון פוליו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון פוליו - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/09/2013

שלום,

אני מניח כי התכוונת לפיברוזיס ריאתית. פיברוזיס ריאתית לא משפיעה על מערכת החיסון הכללית, אלא בעקר על המערכת ההגנה הריאתית. לא צריכה להיות בעייה בחשיפה למי קיבל וירוס מומת. לגבי המוחלש, למי שניתן בעבר חיסון של וירוס מומת לא צריכה להיות בעייה. לגבי מי שלא חוסן (יש כזה?) אני מציע לברר בפורום מחלות זהומיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך אבל חששתי

לימור
    28/09/2013

החשש שלי הוא בגלל התרופות שמחלישות את המערכת החיסון.אני מקבלת פרדיזון ואימורן.האם עדין אין בעיה אם מי שחוסן? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך אבל חששתי - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/09/2013

שלום,

אני לא יודע איזו מחלת פיברוזיס ריאתית יש לך. במידה ומדובר ב IPF הרי שכבר לא נהוג לטפל במחלה זו בפרדניזון ואימורן בשל אעדר תועלת מחד וסיכון יתר מאידך. לגבי שאלותייך בנוגע לסכנות ההחשפות למי שחוסן חיסון מוחלש- הצעתי לפנות לפורום מחלות זהומיות (או ליועץ מחלות זהומיות בקופ"ח- עומדת בעינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו