מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בחזהשאלה29/09/2013
שלום,
אני בת 25 , לפני שבוע הרגשתי טעם של דם בגרון ושירקתי ראיתי כי אכן היה דם ברוק.זו לא הייתה הפעם היחידה שהרגשתי טעם זה, אך אף פעם לא ירקתי עד פעם זו וראיתי דם. מאז מקרה זה לא היה לי טעם של דם ולא ירקתי דם. אבל כבר שבועיים כשאני קמה מהשינה בבוקר יש לי כאבים כמו של אגרוף במרכז העליון של החזה. אחרי שאני קמה הם עוברים ואולי פעם בשבוע אני מרגישה כאב זה במהלך היום. יש לציין כי לפני שנה חשתי קושי לנשום, הלכתי למיון ועשו לי צילום חזה שיצא תקין ובדיקות קרישה ועוד בדיקות דם ובדיקות של הלב (כולל אקו במאמץ) - כולם יצאו תקינות. שאלתי היא מהו הכאב שאני חשה במרכז החזה כשאני קמה בבוקר? האם הוא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בחזה - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו29/09/2013שלום,
דם שמקורו בדרכי הנשימה התחתונות נפלט בד"כ תוך שיעול עמוק ולא מופיע כך ברוק. דם ברוק ולא בשיעול, עלול לנבוע מבעיות בחלל הפה, חניכיים וכו'. הכאב איננו ספציפי ולא ניתן ללא בדיקות נוספות לחוות דעה. עלייך כמובן לגשת לבדיקת רופא המשפחה, וגם בדיקת רופא שיניים ובמידת הצורך רופא ריאות. בין היתר יש לחזור על צילום חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)