מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי נשימתישירלי23/10/2013
שלום, בת 25 יש לי כבר זמן רב קושי בהוצאת אוויר רק בזמן שאני ערה, כאילו אין חמצן ולפעמים צורך לפהק כדי שייצא אוויר, עשיתי כמה פעמים בדיקת ספירומטריה שיצאה תקינה..
1. מה הסיכוי שיש לי אסטמה סמויה?
2. שמתי לב שלפעמים יורד לי החמצן ל93 לכמה שניות ואז עולה ל98 או 96 האם זה תקין? או שחסר לי חמצן?
3. האם ההרגשת חוסר חמצן שיש לי כשקשה לי להוציא אוויר זה רק תחושה? כי כשאני מודדת יש 98 99 חמצן זה אומר שיש חמצן בגוף אבל בריאות אין מספיק חמצן?
אשמח אם תענה לי על השאלות, תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קושי נשימתי - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו25/10/2013שלום,
קושי למלא את הריאות , ללא קשר למאמץ, וצורך ליזום פיהוק כדי למלא את הריאות באויר- הוא תאור אופייני לתחושת קוצר נשימה על רקע מתח נפשי. יחד עם זאת יש לשלול מחלת ריאות. במידה וחושדים באסתמה ותפקודי הריאה תקינים, מומלץ לבצע "מבחן תגר" במכון לתפקודי ריאה. מטרת מבחן תגר היא לשלול או לתמוך באבחנה של אסתמה סמוייה. רצוי שגם רופא ריאות יתרשם מתלונותיייך ויבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי נשימתי
שירלי25/10/2013אולי יש בזה משהו שזה ממתח.. אך בכל זאת כדאי לבדוק אם זה רפואי.. אם אני יעשה תגר מאמץ ריאות זה יענה לי על התשובה אם זה אסטמה או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות לי?????????
שירלי28/10/2013...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קושי נשימתי - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו28/10/2013שלום,
מבחן תגר מטאכולין הוא המקובל יותר. ניתן לביצוע במכון לתפקודי ריאה בהפניית רופא במידה ומוצא לנכון על פי מצבך. מבחן תגר מטאכולין שלילי (כלומר בדיקה תקינה) ישלול אפשרות של אסתמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה
שירלי28/10/2013..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)