מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ דם ריאתי 47 ושאר הבדיקות תקינותמרגלית25/10/2013
אני בגיל 54 סובלת מיתר לחץ דם וסכרת שמאוזנים (עי גלוקומין ורמפפיל). כרגע יש לי בעיה עשיתי אקו לב בעקבות א.ק.ג שיצא RBBBואלה התוצאות
חדר שמאל תקין בגודלו. .תיפקודו תקין .LVEF מוערך כ-60%
עיבוי קל של מחיצה בין חדרית(12)
פרוזדור שמאל מורחב קלות במדידת השטח(19סמ"ר)שורש האורטה תקין.אאורטה העולה ברוחב תקין.
פרוזדור ימין וחדר ימין תקינים.
מסתם אאורטלי בעל שלושה עלים.פתיחתו תקינה.
מבנה ותיפקוד תקינים של שאר מתמי הלב.
בדופלר אי ספיקה מיטרלית קלה.אי ספיקה טריקוספדלית מינימלית.לחץ דם ריאתי 47 ממ" כספית+RAP
ללא עדות ל-SOLבחללי הלב .ללא עדות לנוזל פריקרדיאלי
IVC תקין
אם אפשר לומר לי מה התוצאות אנח מודאגת ממה שקראתי באינטרנט בדיקות דם תקינות. בדיקת אידדס שלילי תקין. מי טי אנגיו תקין. תיפקודי ריאות תקין.
וכן אני מתפקדת רגיל רציתי לדעת אם אני צריכה עוד בירור או בדיקות נוספות . ואם אפשר לתת לי תשובה ולא להפנןת אותי לרופא אחר תוד רבה רבה
והאם הערך 47 לחץ דם ריאתי היה יכול להיות טעות
בתודה מראש מרגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת פרטים מרגלית
מרגלית25/10/2013אני לא מעשנת ולא שותה אלכוהול וכן נושה הליכות כ 4 פעמים בשבוע 30-45 דקות
שוקלת 80 קג גובה 154 סמ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחץ דם ריאתי 47 ושאר הבדיקות תקינות - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו26/10/2013שלום,
על פי הממצאים קיים יתר לחץ דם ריאתי קל-בינוני. סיבתו במקרה שלך יכולה להיות אי ספיקת לב דיאסטולית (גורמי סיכון סכרת, יתר לחץ דם ואם יש השמנה אז גם גורם סיכון). יחד עם זאת יתכנו במקביל סיבות נוספות ליתר לחץ דם ריאתי הדורשות ברור במרפאת יתר לחץ דם ריאתי באחד מבתי החולים. אין סיבה כעת לחרדה אלא לברור ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)