מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בחזה + קשיי נשימהsirexrv29/03/2008
אני צריך עצה...
ביום-יומיים האחרונים יש לי כאבים בחזה, המקשיים עלי לנשום (לא יכול לבצע נשימות עמוקות, עקב הכאב בעת הנשימה. -רק נשימות קצרות).
אם אני כפוף קצת זה יותר טוב (הכאב בעת הנשימה) .
הכאב לא מופיע רק בעת הנשימה (אם אני עוצר את הנשימה, וזז אני חש בכאב) אך חזק וחד יותר כשאני נושם.
הכאב מקשה עלי לישון ולילה קודם התעוררתי כל זמן מה, עקב הכאבים.
יש לי הרבה לכה ואני משתעל (שיעול יבש).
הכאב מופיע ליד הלב ובנוסף (לפעמים) גם בצד השני (חלק ימיני אך קרוב למרכז החזה).
חשבתי אולי נתפס שריר החזה (אך בחלק קטן) .
אני לא מאמין שהכאב נובע מהלב עצמו (לפי ההרגשה הפיזית שלי) אך זהו חשש שבעקבותיו אני פונה לפה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי חזה
ד``ר דניאל סטרובין31/03/2008כאבי חזה חזקים מכל סיבה שהיא יכולים לגרום לתחושת קשיי הנשימה. קיימת רשימה ארוכה של סיבות לכאבי חזה וקשיי הנשימה בנפרד וגם ביחד.
מומלץ להגיע לרופא המשפחה לצורך בדיקות ראשוניות: במקרה ומדובר בכאבי שריר או עצב דרוש רק טיפול ע"י נוגדי כאבים. במקרה אחר בדיקות וטיפול לפי הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)