צריכה את עזרתכם!

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צריכה את עזרתכם!
    ליטל
    10/11/2013

היי שמי ליטל אני בת 20. שוקלת 68 , גובה 1.70
    אני אסמטית מגיל צעיר.. איני מנהלת אורח חיים בריא למדי.
    מגיל קטן אינני אוכלת פירות או ירקות.. בגיל צעיר יותר לקחתי ויטמינים וזה עזר.
    לאחרונה אני חשה כאבים מידי פעם בפרקים, חשה זרמים בידיים... כאבי ראש, עייפות, לפעמים אני חיוורת.
    אני עושה מאמץ פיזי מסוים עם מצב רוח ואחרי זמן קצר מאוד אני מרגישה ירידה במצב רוח, כאב ראש, בילבול, ובעיקר חוסר אנרגיה. זה נמשך כבר זמן מה...
    לאחרונה גם יש לי כאבים בבטן כל פעם בצד אחר.
    אני משלשלת הרבה, ויש לי הרבה גזים...אך עם כל זה אין לי ירידה בתיאבון. אין לי חום.
    אני נורא מפחדת מבדיקות דם, יש לי ורידים עמוקים ובכל פעם שהייתי חייבת לעבור את הסיוט הזה נדקרתי מספר רב של פעמים בשתי הידיים ע"מ למצוא וריד. זה גרם לכאבי ראש,סחרחורת ופעם האחרונה התעלפתי כאשר נצרכתי לעשות בדיקות דם.
    אני נורא חוששת. מהמצב הבריאותי שלי ואני מפחדת.
    מישהו יכול לנסות להבין ממה כל זה נגרם? כל התסמינים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה את עזרתכם!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה את עזרתכם! - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    10/11/2013

שלום,

התופעות שאת מתארת לא קשורות לאסתמה. חובה עלייך להבדק על ידי רופא המשפחה ובמידת הצורך רופאים מומחים, בכדי לשלול/לאשר מחלה אורגנית (כגון אנמיה, דלקות מעיים כרוניות), במקביל לאפשרות שלפחות חלק מתלונותייך קשורות למצב רגשי/נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו