מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושה של חוסר אויראור19/11/2013
בוקר טוב ,
אני בת 33 , אם לשניים סהכ בריאה .
לפני כ3 שבועות חליתי בשפעת שהתאפיינה בחולשה, בהרבה נזלת וליחה.
ובמקביל היה לי וירוס/חיידק בקיבה שהכביד מאוד בתחושה.
הבראתי מהשפעת אבל נשארה לי תחושה של חוסר אוויר.
כל דקה בערך אני מרגישה צורך בנשימה עמוקה. לפעמים הנשימה הזו גם קצת מציקה בחזה. (אני עדיין עם קצת ליחה - לא מורגש) .
באה ממשפחה אסמטית אבל אני לא אובחנתי אף פעם ככזו
רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ? איך פותרים אותה כי זה מציק לי
תודה והמשך יום נעים אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין19/11/2013תופעות כאלה אינן ייחודיות ויכולות להיות מספר שבועות אחרי זיהום ויראלי (שפעת). במידה ותסמינים האלה (קושי נשימתי ושיעול) נמשכים מעל חודש , ממליץ לפנות לרופא המטפל לצורך הערכה ריאתית (תפקודי ריאות, יעוץ רופא ריאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי ותשובתך
אור21/11/2013היי ד"ר
יום לאחר התחושה המוזרה של חוסר אויר, החל אצלי גירוי בגרון
ליחה, צרידות ושיעול יותר נבחני .
אני עוסקת בתחום בו אני מדברת די הרבה
וסובלת כל חורף מליחה שגורמת לי לצרידות
ייתכן שיש איזה בעיה כרונית שכדי לבדוק?
תודה ויום נעים אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין21/11/2013תסמינים יכולים להיות קשורים לגירוי בדרכי אויר עליונות שדורש הערכה ע"י רופא א.א.ג או תחתונות - יעוץ רופא ריאות . יש לנהל בירור דרך רופא מטפל (רופא משפחה) שיקבע כיוון וסדר בדיקות לפי סיפור המטופל וגם ממצאים בבדיקה גופנית ובדיקות עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)