מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמפיזמה וספורטמור20/11/2013
שלום רב, אני בת 46, חולת אמפיזמה, ללא עישון ברקע. בהמלצת הרופאה אני הולכת מידי יום כחצי שעה, הליכה במהירות בינונית. במהלך ההליכה אני מתנשפת מאוד ועוצרת מספר פעמים על מנת להוציא ליחה. קראתי שאצל חולי אמפיזמה כל נשיפה גורמת לנזק לריאות. מצד אחד יש המלצה לפעילות גופנית אך מצד שני יוצא שבמהלך הפעילות אני מתנשפת יותר וגם לעומק. האם בכל זאת ההמלצה היא לבצע פעילות גופנית או שכדאי לי לוותר על מנת שלא לעורר נזק נוסף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין20/11/2013פעילות גופנית מומלצת לחולה חסמת הריאות (גם עם ברונכיטסי וגם עם אמפיזמה) , בעיקר בהיבט רמת הכושר. אין פגיעה אנטומית או תפקודית בריאות של חולה חסמת הריאות המבצע פעילות גופנית סדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפיזמה וספורט - שאלה נוספת
מור21/11/2013תודה ד"ר סטרובין על תשובתך. מבקשת לברר האם ספורט לחולי אמפיזמה מתחזק את הריאות ומונע הדרדרות או שאין דרך לעצור את המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין21/11/2013פעילות גופנית בחולי חסמת ריאות (אמפיזמה) משפרת רמת כושר ואיכות החיים, מונעת החמרות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר סטרובין
מור21/11/2013מעריכה מאוד את מקצועיותך ואת מהירות תגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)