מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הישנות פנאומוטורקס לאחר ניתוחיוסי02/12/2013
שלום דוקטור
עברתי ניתוח עקב 3 מקרים של פנאומוטורקס ספונטני פעמיים בריאה הימנית ופעם אחת בריאה השמאלית.
בניתוח כרתו חלק מפסגת הריאות וגם הדביקו אותן לדופן בית החזה.
כמה ימים לאחר הניתוח חזרתי לבית החולים בשל כאבים חזקים בצד שמאל, צולמתי וגילו שיש לי בצד ימין חזה אוויר. אני חוזר, הכאב היה בצד שמאל, והחזה אוויר היה בצד ימין. מה שאומר שלא הרגשתי כאבים בצד ימין עקב הפנאומוטורקס.
רצו לעשות לי נקז בהתחלה ואז התחרטו ובדקו אם האוויר נספג לבד. אכן האוויר נספג תוך רבעה ימים ושוחררתי עם מעט אוויר שנשאר ושאמור להיספג בבית.
מה זה אומר לגבי הבריאות שלי עכשיו?
האם זה אומר שהניתוח נכשל?
האם יש סיכוי שהפנאומוטורקס יחזור?
מה הסיכוי שהריאה תתפשט ותידבק לדופן בית החזה? (מה שהרופאים מקווים שאכן יקרה)
האם אני מוגן מפני הישנות פנאומוטורקס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין02/12/2013ארועים של חזה אויר אחרי ניתוח תיקון הינם מאוד נדירים. לעיתים אחר ניתוח כזה נשאר מעט אויר עד שנספג. במקרים בהם חזה אויר חוזר אחרי ניתוח תיקון , יש לבצע פעולה כירורגית חוזרת. ממשיכים מעקב אצל כירורג חזה וגם רופא ריאות כדי לוודא החלמה והעדר סיבוכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)